To je to što me zanima!

Finalisti showa su prošli pakao nabrutalnijeg izazova do sada

Potpuno mokri, najbolji finalisti Videostara Filip Rebrović (19), Ana Rogač (22), Pave Elez (19), Bruno Lukić (16) te dvojac Nika Pavičić (16) i Leo Valentić (18) jedva su preživjeli najmokriji izazov do sada.
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO: 


Žiri najvećeg talent showa u regiji 'VideoStara' odabrao je uz pomoć gledatelja top 5 finalista. A iako su ljetne vrućine prošle, pripremili su im hladan tuš, veliki izazov s vodenim balonima.

Filip Rebrović (19), Ana Rogač (22), Pave Elez (19), Bruno Lukić (16) te dvojac Nika Pavičić (16) i Leo Valentić (18) morali su proći najbrutalniji izazov do sada. Morali su se brzo snaći i točno odgovarati na pitanja JoomBoos ekipe, a ako nisu znali odgovore ili bi zamuckivali, zasuli su ih s vodenim balonima. Kako se zove bakin unuk i koja je životinja bila prva u svemiru otkrijte u novoj epizodi Videostara .Dok su sjedili ne vrućem stolcu, kandidati su nakon par sekundi bili potpuno mokri, a kasnije su pokazali svoje marketinške sposobnosti. Kako su prošli fantastičan challenge, jesu li uspjeli uvjeriti članove žirija u svoj proizvod ili ne pogledajte u epizodi. 

YouTuberi vas pozivaju da glasate za njih i pomognete im osvojiti put u Hollywood, super ugovor s JoomBoosom i statuu vrijednu 10.000 kuna.

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u  klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Blacklist 19.11.2017.

    hah super show...kad nisam na portalima gledam tv i sve pratim heh:)))))

  • Franz von Drkensson 17.11.2017.

    Bolje da su isli na pornstar

  • mac1975 17.11.2017.

    ' najbrutalniji pakao". Zamisli voda u ljeto.strasno.fanovi u transu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare