To je to što me zanima!

'Francuzi za koje je Tomislav radio su sukrivci za otmicu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iz Egipta nam se video vezom javio reporter 24sata Robert Valdec koji je uvjeren da je Francuski CGG također odgovoran za otmicu zbog neulaganja u sigurnost...
Vidi originalni članak

Moram priznati da sam razočaran s ponašanjem francuske kompanije za koju je Tomislav radio , započeo je svoje javljanje iz Kaira Robert Valdec, reporter 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO JAVLJANJA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

- Iako oni surađuju u istrazi i ulažu napor da se Tomislav pronađe, evidentno je da je dobrim dijelom ta kompanija odgovorna za sve što se dogodilo . Naime, u zonama visokog rizika kao što je bez sumnje i Egipat, strane kompanije angažiraju profesionalne tvrtke specijalizirane za sigurnost na tim područjima . One rade sigurnosne procjene i sukladno time se organizira osiguranje njihovih zaposlenika, objasnio je Valdec i naglasio kako je Tomislava vozio vozač koji nije uopće bio dobro provjeren prije toga .

 

- Dakle, čak nije ni bila potrebna nekakva specijalna i pametna sigurnosna procjena kako bi se zaključilo kako postoji visoki rizik od ovakvih stvari, uvjeren je reporter 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • zippysnake 11.08.2015.

    Valdeca ne buju dirali, zgleda da je ko njihov Musa Kesedzija, samo jos turban na glavu i siguran je ko da je na Havajima!!

  • Artusartus 11.08.2015.

    Kakve gluposti Vi pišete! Od aktualnih poslodavaca sigurno su više krivi oni koji su nam sjebali gospodarstvo te ljudi moraju tražiti posao diljem svijeta.

  • slavonac44 10.08.2015.

    vi 24 sata toliko jedete govna da vas je sve popljuvati lupate i serete cijelo vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare