To je to što me zanima!

Gabriela Braičić: 'Voljela bih jednom snimiti duet s Beyonce'

Još jedna finalistica Supertalenta, Gabriela Braičić, odgovorila je na naša 24 pitanja. Opravdala je zlatni gumb koji joj je dao Janko te oduševila svoje navijače i žiri
Vidi originalni članak

Volim pjevati i želim to pokazati svima, rekla je pjevačica Gabriela koja se plasirala u finale Supertalenta na pitanje zašto se prijavila u ovo natjecanje. Kaže kako je već s tri godine otkrila svoj talent.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gabriela kaže kako nije očekivala zlatni gumb koji je dobila od Janka iako joj je najdraži član žirija Martina Tomičić za koju tvrdi da je ujedno i najstroža. 

Nakon što je dobila zlatni gumb, u Omišu su je svi sretno i zadovoljno dočekali, a Gabriela nam je i prepričala kako su reagirali školski kolege.

- Neki su možda bili malo i ljubomorni - objašnjava nam.

Glazbeni uzori su joj Jennifer Hudson i Aretha Franklin, a otkrila nam je i da bi htjela snimit duet s Beyonce. Za svoje roditelje je rekla da su joj najveća podrška, ali i najveći kritičari.

VIDEO: 24 PITANJA ZA MARKA ANTOLKOVIĆA Finalist: 'Kupit ću si automobil ako pobijedim na Supertalentu'

- Ako pobjedim, nagradu ću uložiti u svoj napredak u karijeri - zaključila je talentirana Gabriela. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 10.12.2019.

    Nejasno je koliko su ljudi zlobni, nikako da si to nekako objasnim, pa možda donekle i opravdam! Djevojka samo odgovara na bezvezna pitanja, nije se nigdje gurala, a većina joj se ovdje zbog toga izruguje! Strašno je to , ne znam što imate od toga? Zlo vlada vašim dušama...težak, jadan život imate...Tko god ima neki talent, ili mu se nazire uspjeh, evo hrpetine hejtera, koji to žele zgaziti!! Nemojte se previše rugati, njoj se te želje možda jednom i ostvare...a gdje ćete vi biti tada?

  • hbcro7 10.12.2019.

    Koliko zločestih komentara. Pa što onda ako joj je želja pjevati sa Beyonce, tako i juniorski tenisači govore da bi voljeli igrati sa nekim vrhunskim tenisačem jednog dana. Čemu bi trebala težiti-duetu sa Lidijom Bačić? A to što izgleda starije je zasluga stylinga, a glas joj je fenomenalan. One izvedbe na audiciji se ne bi postidjela niti jedna profesionalna pjevačica.

  • CarminaBurana 10.12.2019.

    i ona bi s tobom, cekaj samo da nas nadje na zemljopisnoj karti, odmah dolazi

Komentiraj...
Vidi sve komentare