To je to što me zanima!

Glumac i redatelj napali Šebalja nakon vožnje: 'Uopće nam nisi rekao pravila i što treba raditi'

U novoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište' 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE, vozačke vještine pokazali su Janko Popović Volarić i Nevio Marasović. Video pogledajte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata
Vidi originalni članak

Kad imate malo iskustva u driftanju, onda ste ovako opušteni. Sad bih vam volio mjeriti puls da vidim 'kako stojite', rekao je Juraj Šebalj svojim novim gostima - glumcu Janku Popoviću Volariću i redatelju i scenaristu Neviju Marasoviću. Popović Volarić je već imao prilike gostovati u showu 'Zvijezde vrište', a Marasoviću je ovo prvo takvo iskustvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prošlim epizodama već su se 'sukobili' voditeljice Jelena Lešić i Daniela Trbović, Jan Kerekeš i Lidija Bačić, Mrle i Ivanka, tiktokerica Mimiermakeup i youtuber Marko Vuletić, sportaši Stjepan Ursa i Antonio Plazibat, Nives Celzijus i Dušan Bućan te glumci Momčilo Otašević i Vladimir Posavec Tušek. Serijal možete pratiti srijedom u 12 sati na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

- Uopće nisam opušten. Još se sjećam onog užasa od prošli put i to ću ponoviti - odgovorio je Popović Volarić, a nadovezao se Marasović:

- Ja vrištim u sebi. To je gore nego na glas - rekao je.

POGLEDAJTE KAKO SU SE SNAŠLA LEŠIĆ I TRBOVIĆ U IZAZOVIMA:

Prije nego što su počeli s vožnjom, Šebalj je Marasovića upitao je li dobar voditelj, a onda su i zamijenili uloge.

- Redatelji uvijek misle da sve znaju. Ipak si pokazao sada da sam ja bolji vodio - samouvjereno je rekao Šebalj nakon što se Marasović okušao u voditeljskoj ulozi.

Nakon početnih šala i razgovora, bacili su se na vožnju. Prvi zadatak koji je uslijedio pred glumcem i redateljem bio je slalom oko čunjeva. Janko je srušio dva čunja, a Nevio jedan i vrijeme im je na kraju bilo gotovo identično. U drugom izazovu, driftu, Janko je pokazao iskustvo.

- Apsolutno odličan. Sjedi pet i vrati se nazad. Dođi da te poljubim! - rekao je ponosno Šebalj nakon što je Popović Volarić savršeno odradio drift.

POGLEDAJTE DVOBOJ MRLE VS IVANKA:

Treći i četvrti izazov, odnosno mišolovka i bočni parking, zadali su najviše muka našim gostima. Popović Volarić se u mišolovci mučio s okretanjem auta pod 180 stupnjeva, dok je Marasović krivo procijenio gdje se mišolovka nalazi pa je auto okrenuo ispred nje. Bočno parkiranje su brzinski odradili, no Šebalj nije bio zadovoljan.

- Nas dvojica smo potpuno opušteni. Ne znam kako bih izvalio bijes nad voditeljem koji nam nije objasnio pravila. Nisi nam rekao da ne smijemo srušiti čunjeve, nisi objasnio gdje radim bočno parkiranje - govorio je Popović Volarić nakon što su odradili sve zadatke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Šebalj se nakon što je vidio da su mu gosti potpuno opušteni na kraju izazova pitao gdje im je kompetitivni duh.

- Janko, ti si pobijedio. Ne moramo ni rekapitulaciju raditi. Ja imam druge stvari u životu - zaključio je Marasović

Cijelu epizodu i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 08.09.2021.

    A taj Šebalj je...????

  • Hejter 42000 08.09.2021.

    ooo jakih ti zvijezda

  • Busi 08.09.2021.

    Hahhahahaha, baš sam se slatko ismijo i uživo gledajuci ovu emisiju, odlicna je. Gosti su za 10, Jura kao i uvjek iznadprosječan, jos jednom svaka cast 24sata bravo za emisiju i za trud isplati se, legende !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare