To je to što me zanima!

Glumac iz 'Zabranjene ljubavi': Jako čudno sam pričao u cijeloj seriji i da, bio sam jako mlad...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Filip Riđički reagirao je na svoje uloge Kipa iz Crno-bijelog svijeta te Matije iz Zabranjene ljubav. Otkrio nam je i što misli o glumici Sari Stanić koja utjelovljuje Marinu u kultnoj seriji
Vidi originalni članak

Zabranjenu ljubav sam snimao kada sam imao 17 godina. Neobično mi je koliko sam se promijenio, ne samo fizički nego i psihički. Seriju nisam gledao jako dugo, a i te kolege glumce nisam vidio godinama. Kako sam mlad…, kaže Filip koji je još kao maloljetan imao svoju prvu ulogu koja ga je, kako kaže, stvorila i to u 'Zabranjenoj ljubavi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Scena iz prve epizode 'Crno-bijelog svijeta' s Jelenom Miholjević je scena koju sam imao na audiciji. Tjedan dana sam radio samo na toj sceni, da sve bude super i tip-top - rekao nam je na početku svoje reakcije Filip Riđički.

- Slavko i ja se još nismo ni znali zato sam bio nervozan u početku. Super mi je kako smo parkirali točno ispred kolodvora, kao da je inače jako lako tamo pronaći parking - komentirao je Filip koji je veći dio scena snimao baš sa Slavkom Sobinom koji mu glumi najboljeg prijatelja Žungula.

- Neke scene su snimane kasnije iako se radi o prvoj epizodi pa se zato čini da sam malo opušteniji - objasnio je Filip i dodao da je na snimanjima serije o 80-tima posjetio neke kultne lokacije, a prokomentirao je i svoju simpatiju iz serije Saru Stanić.

- Sara Stanić je najljepša hrvatska glumica. Bez uvrede prema svima ostalim lijepim glumicama - zaključio je.

Cijelu reakciju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • krkanADZ 08.06.2020.

    pazi: "glumac" ?!?!? hahaha... kaj, neki dan je bi, gro ga je popljuvao, pa sad forsate...joj, joj....

  • Rara Avis_1 08.06.2020.

    Crno bijeli svijet odlična serija!:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare