To je to što me zanima!

Gospodar vojnog aerodroma: Uginuo policijski pas Piper (9)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrabro se borio, no bolest je pobijedila. Uginuo mi je na rukama. Piper, nedostajat ćeš nam, napisao je na Instagramu Brian Edwards, vlasnik policijskog psa Pipera...
Vidi originalni članak

Hrabro se borio, no bolest je pobijedila. Uginuo mi je na rukama. Piper, nedostajat ćeš nam, napisao je na Instagramu Brian Edwards, vlasnik policijskog psa Pipera. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


Border collie K-9 Piper uginuo je prošli tjedan od raka prostate s kojom se borio godinu dana.

Piper je bio zaposlenik zračne luke u gradu Traverseu, u državi Michigan. Njegov je zadatak odvratiti divljač od piste na koju svakih nekoliko minuta slijeću i poljeću letjelice Američke obalne straže, a tjedno je radio po desetak sati.

Kako bi ga priviknuli na buku koju stvaraju motori, Piper je nosio posebnu opremu. Piper je na glavi nosio zaštitne naočale, kako mu u oči ne bi uletjele sitne čestice što se dižu u zrak prilikom svakog polijetanja ili slijetanja zrakoplova, a u ušima čepiće koja su mu štitila bubnjiće od buke.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Keti- Leti 08.01.2018.

    predivan je bio....Moja Luna će sad 8 a Alka6 ...ne želim i pomisliti da i nama lagano otkucava vrijeme...

  • Mira B_ 08.01.2018.

    Borderi vole biti aktivni.i svaki zadatak shvacaju kao igru i u tome uzivaju .predivni psi..steta psa . covjek se navikne i zavoli te male bestije.pocivao u svom psecem raju

Komentiraj...
Vidi sve komentare