To je to što me zanima!

Hit smajlići: Pripremite se na veliku količinu kakice u inboxu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Od sada svi korisnici iOS-a i Androida mogu na svoje mobilne uređaje skinuti 14 novih urnebesnih GIF-ova kakice čija je uloga osim da vas užasno zabavi, da podigne svijest o poremećajima probave diljem svijeta
Vidi originalni članak

Svima onima koji imaju imaju razne poremećaje u probavi, ova novina biti će odlična ako su ikada željeli objasniti prijateljima što proživljavaju, a nisu mogli pronaći prikladne riječi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Poop troop' novi su GIF-ovi kojima se želi podići svijest o poremećajima probave, odnosno zatvoru koji je najčešći takav poremećaj u svijetu. Zahvaća 44 milijuna Amerikanaca te 14 posto svjetske populacije.

Zamišljeni su tako da na zabavan, zanimljiv, ali najvažnije vizualan način pacijenti mogu prikazati kako se osjećaju, odnosno što im se događa u nadi da će se osjećati ugodnije pričati o svojim problemima. Na taj način potaknulo bi se više razgovora na tu temu koja više ne bi bila 'tabu' te bi za nju znao veći broj ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kokaza10 21.04.2017.

    Svašta!

  • Illaminat 21.04.2017.

    Znate što je još kakica? Kad nas bombardirate sa Severinom, Nevom, Avom, Stanijom, Lidijom i ostalim nedoje*anim kozama. Pozdrav.

  • kabrit 21.04.2017.

    svašta, poremećaji probave , glupost

Komentiraj...
Vidi sve komentare