To je to što me zanima!

I djevojka Argentinca na našoj strani: 'Pobijedit će Hrvatska!'

Elena Kanaet djevojka je Dinamovog igrača Leonarda Sigalija. S njom smo razgovarali o tome kako izgleda život supruga nogometaša, kao i o zanimljivostima iz njezinog života
Vidi originalni članak

- Moram priznati da sam i ja imala predrasude. Uvijek sam se pitala što žena radi cijeli dan doma. Nema nikakve obveze, samo je žena nogometaša. Ja bez obzira na njega nisam odbacila svoj život kompletno. I dalje planiram raditi, rekla nam je Elena, koja je završila Vern, nakon toga u SAD-u studirala poslovni engleski jezik, a radi kao stručnjak za PR i marketing u jednoj modnoj agenciji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dio djetinjstva živjela je u Slovačkoj pa tako priča slovački i češki jezik, a španjolski je naučila s Leonardom. Ruski razumije i zna čitati. Njezin prosječan dan se vrti oko treninga, zdrave prehrane i kvalitetnog druženja s obitelji. Treninge ne propušta ni sada u trudnoći.

Ova Hrvatica je Leonarda upoznala na proslavi svojeg 20. rođendana. Nakon toga ju je preko prijateljice pozvao na kavu i nakon duljeg vremena shvatili su da su jedno za drugo. 

- Kad sam prvi put došla u Argentinu nismo odmah išli u Buenos Aires nego u Campani, gdje se Leo rodio. To je predgrađe Buenos Airesa. I takvo siromaštvo u životu nisam vidjela. Ljudi tamo žive u malenim kućicama, nema nikakvog reda i dosta je prljavo, prisjetila se Elena.

Što se tiče utakmice Hrvatska-Argentina, Elena tvrdi kako će s Leom sigurno napraviti neku okladu.

- Ali Hrvatska pobjeđuje, to je sigurno, za kraj je poručila ova simpatična djevojka.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tallija 21.06.2018.

    stala sam na Vernu...dalje nije potrebno citat

  • arwenn 21.06.2018.

    Ja navijam za Argentinu :) :) :)

  • tejmatebra 21.06.2018.

    bitna kao cast na kraju pornjića

Komentiraj...
Vidi sve komentare