To je to što me zanima!

Hrvatske 'sestre Williams': Ne živimo život kao ostala djeca!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Upoznajte hrvatske sestre Williams! Margita Šunjić i Neli Šunjić su najuspješnije sestre tenisačice u Hrvatskoj. Njihovu priču donosimo u nastavku serijala outanje
Vidi originalni članak

Neli (14) se bavi tenisom od svoje pete godine . Počela je gledajući svoju stariju sestru kako igra. Više puta je bila državna prvakinja Hrvatske . Osvojila  je prestižni Little Moo u Americi na Floridi. Tom je pobjedom ostvarila suradnju s najboljom američkom agencijom IMG i potpisala ugovor o dugogodišnjoj suradnji. Taj isti ugovor Maria Sharapova je potpisala sa 11 godina, a Neli sa samo deset.

Margita (18) je aktualna državna prvakinja Hrvatske do 18 godina. Nakon izbivanja s terena godinu i dva mjeseca, uspješno se vratila te se priključila hrvatskoj reprezentaciji . Sestre žive tenis u svakom aspektu svog života u čemu imaju punu podršku obitelji, posebno tate koji ih prati na sva putovanja. Biti tenisačica zahtjeva puno odricanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča uspješnih sestara tenisačica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

„Ne živim život kao ostala djeca“. Nema izlazaka, ne idem redovno u školu, moram paziti na prehranu. Jako puno odricanja , kaže Neli.

 

„Moj radni dan započinje dizanjem u 6 sati. Malo slobodnog vremena što mi ostane iskoristim za učenje , govori Margita.
No, uspjesi ove dvije sestre pokazuju da se trud itekako isplati .

 

POGLEDAJTE VIDEO: Margita priča o odnosu između nje i njezine sestre Neli

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trenirajući bok uz bok najvećim imenima svjetskog tenisa, kao što su Čilić, Karlović, Vekić, Konjuh ,  Margita i Neli mogu dobiti samo najbolje savjete kako ostvariti svoje ciljeve. A one točno znaju što žele, ući u top 100 imena svjetskog tenisa .

Idi na 24sata

Komentari 30

  • kokaza5 12.09.2015.

    Trud se možda na kraju isplati financijski, ali nikakav novac ne može nadomijestiti normalno djetinjstvo. Osjećat će taj manjak cijeli život.

  • Hrabri 12.09.2015.

    Kad Hrvati počnu pretjerivati nema im kraja, samo ljudska glupost i svemir nemaju kraja. Za par sati nitko neće ni znati da to tvoje djece. Užas jedan

  • nicolenicole 12.09.2015.

    Bravo cure !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare