To je to što me zanima!

Hrvatsku je zaludila parodijom Despacita, a sada ima novi hit

Nakon urnebesne parodije na ljetni hit 'Despacito' na koji je pjevala i plesala cijela Hrvatska, Ana Rogač s prijateljima je obradila novu pjesmu. Ovog puta ugurali su se u kadu i snimili prilično zaraznu stvar
Vidi originalni članak

Pogledajte u videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ma ti si riba, simpa do bola, masna ti kosa pa kaj sad curo?, stihovi su nove parodije Ane Rogač koja je ovog ljeta zapalila Hrvatsku parodijom 'Despacita'.

- Sama sam napisala tekst i smislila koncept te pozvala prijatelje da se pridruže. Ovog puta nas je bilo manje, ali jednako zabavno kao i na snimanju 'Despacita' - kazala je studentica modnog dizajna.  

Hit koji se orio po svim klubovima posljednjih godina, pjesma 'Danza Kuduro', odabrala je jer ne zna španjolski pa joj je lakše bilo izmisliti riječi za parodiju o masnoj kosi. Nakon što je smislila sve što je htjela, nagurala se s prijateljima u kadu. 

- U jednom trenutku u pjesmi spominjem ribu pa sam i htjela da me netko opali ribom po glavi, ali sve je pošlo krivo. Pastrvi se raspala peraja, prosule iznutrice i cijela kada je bila krvava. Na kraju smo morali odustati od toga - kazala je uz smijeh. 

Prisjetite se parodije ljetnog hita Despacita te pogledajte video:

Ako i vi mislite da svojim humorom možete nasmijati cijelu Hrvatsku, prijavite se na najzabavniji talent show Videostar. Saznajte i koje su ostale kategorije u kojima možeš zabljesnuti poput prave zvijezde pa ne čekaj, snimi video do tri minute i prijavi se na videostar.joomboos.hr.

Zvjezdano JoomBoos nebo te čeka kao i 10.000 kuna vrijedna statua, putovanje u Hollywood i super ugovor sa JoomBoosom koji će te naučiti kako ostvariti profesionalnu karijeru youtubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • stremiti 26.10.2017.

    ODLIČNO

  • nikker 17.10.2017.

    prvi bio sladak, a ovo je sad glupo do pete

  • risbophoto 17.10.2017.

    trebali bi nam svi uciniti uslugu da ne trosimo metkeneka se objese

Komentiraj...
Vidi sve komentare