To je to što me zanima!

Htio ispasti faca! Sletio u more biciklom, pa ga odvezla Hitna

Ponekad i najbolja namjera da zabavimo prijatelje ne prolazi uspješno, posebno ako su okolnosti opasne. Luka je na plaži na Pelješcu napravio skakaonicu preko koje se zaletio punom brzinom. A kako je završilo?
Vidi originalni članak

Skakaonica koju je napravio Luka zabavila je i njega i njegovu okolinu. Iako je zabavio sve na plaži, on se pak smijao kratko jer se lakše ozlijedio.
- Luka se nasukao na bicikl u vodi, pa ga je odvezla Hitna - kaže njegov prijatelj Amel koji nam je poslao video za Oops Croatia. No, unatoč lakšoj ozljedi, video je urnebesan, a Luka je svojom vartolomijom zabavio sve okupljene.

POGLEDAJTE VIDEO:

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno! 

Propustili ste našu urnebesnu fail kompilaciju? Pogledajte ju ovdje:

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Svjetlan_1 18.03.2017.

    Ovo mi je ipak bolje: https://www.facebook.com/marijan.karaula/videos/101587056542406/?autoplay_reason=ugc_default_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=0&app_id=2392950137&live_video_guests=0

  • ryba 16.03.2017.

    Ono kad se "nasukao" to se ne vidi, ali on je osjetio 😉. Da je smiješno - nije.

  • 16.03.2017.

    eto mu kad se pravio pametan

Komentiraj...
Vidi sve komentare