To je to što me zanima!

Influencerici na vrata pozvonila porezna: 'Gasimo ti posao!'

U jednoj od najgledanijih epizoda uspješnog JoomBoosova serijala Prank'd youtubericu Niku Ilčić dočekalo je neugodno iznenađenje. Na vrata joj je pokucala porezna i rekla da mora ugasiti svoj kanal
Vidi originalni članak

Primijetili smo dobit na vašem računu na koju niste platili porez. Radi se o 150.000 kuna, kazao je porezni inspektor Niki Ilčić. I zatim je uslijedio kaos. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako ste vi došli do mene? Na koju foru ste došli do mene? - ispitivala je sve uzrujanija Nika. Dok su inspektori pokušavali objasniti da su revizijom njenih financija otkrili nepravilnosti, Nika je i dalje bjesnila.

Dok ju je mama pokušavala smiriti, inspektori su ustrajali u tome da porez nije platila, a što se dalje dogodilo pogledajte u video na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Ova je epizoda snimljena prije donošenja mjera zabrane javnih okupljanja zbog korona virusa u Hrvatskoj. Ovim smo vas tekstom htjeli podsjetiti na dosad najbolje epizode legendarnog JoomBoos serijal Prank'd. Uz neke od najgledanijih epizoda možete se zabaviti i nasmijati dok dane provodite kod kuće, u izolaciji te si, barem nakratko, misli maknuti od ozbiljnih tema. Na snimanjima nitko nije ozlijeđen ili povrijeđen. Svi su to shvatili kao dobru šalu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 25.04.2020.

    al nece kucati na vrata facama i politicarima koji utajuju milione kuna

  • ucjena 25.04.2020.

    To se kažu zvalo đabelebroši, a hevatska se time ponosi, na posao, sezona jagoda pa nadalje! i još novine pišu o tome!

  • igot33 25.04.2020.

    Samo je video star 5g

Komentiraj...
Vidi sve komentare