To je to što me zanima!

Ivan (25): Nitko nije vjerovao! Mucam, a studiram logopediju

Ivan Đurđević je student logopedije koji je u svom problemu s govorom pronašao razlog da pomogne ljudima sa sličnim teškoćama. Svima je pokazao da on to može...
Vidi originalni članak

Ivan se za studij logopedije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu odlučio jer i sam muca te je siguran kako je logopedija njegov životni poziv. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zbog svih situacija koje je u životu prošao i svih kriza s kojima se suočio, osjetio je potrebu podijeliti svoje iskustvo s drugima sa željom da im pomogne i olakša svakodnevicu: "Imao sam par neugodnih situacija, kada su mi profesori rekli da sam zapravo promašio zanimanje i da ja ne mogu biti logoped, ali to mi je dalo još dodatnu motivaciju da im pokažem da ja to mogu."

Glazba mu pomaže da se opusti te da prevlada sav strah i anksioznost koji dolaze uz mucanje, a u isto vrijeme radi ono što voli.

Tijekom života je upoznao mnogo mladih koji mucaju što mu je na kraju pomoglo da na trećoj godini logopedije prihvati svoje problem.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tko će me čekati, taj će me pričekati, a onaj koji neće - nije vrijedan mog slušanja - kaže Ivan koji danas prihvaća svoje mucanje kao sastavni dio sebe.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • serendipity26 17.01.2017.

    I kako to možeš prihvatiti nije mi jasno.. pa to je izlječivo.. Uz par tehnika disanja i opuštanja miran si cijeli život..

  • serendipity26 17.01.2017.

    Ivane savjetujem ti dr.Novosela u Varaždinu.. Isto sam godinama živjela s tim.. I hvala Bogu više ne mucam..

  • 17.01.2017.

    Dokaz da su snovi ostvarivi...samo ne treba odustati i treba biti uporan..

Komentiraj...
Vidi sve komentare