To je to što me zanima!

Izgubljeni u prijevodu! Šebalj rekao Sari TKD da stisne kvačilo, a ona: 'Što je to!?'

Popularna tiktokerica i influencerica Saratkd vozila se sa Šebaljem u novoj epizodi 'Zvijezde vrište'. Juraju je pokazala nekoliko taekwondo trikova, naučila poneku hrvatsku riječ, a onda i sama zadriftala
Vidi originalni članak

Mene nikada ničega nije strah, nasmijala se na početku nove epizode srpska tiktokerica i influencerica Saru Damnjanović, poznatija kao Sara TKD, prilikom ulaska u auto Juraja Šebalja.

POGLEDAJTE VIDEO:

U emisiji 'Zvijezde vrište' jedan od najboljih hrvatskih rally vozača Juraj Šebalj (46) ugostio je razne pjevače, glumace, zvijezde i influencere. U 87. epizodi pogledajte Saru Damnjanović (24), poznatiju kao Saru TKD.

Pokazao joj je kako driftati, voziti u osmici i zaustaviti auto pod ručnom, a Sara je otkrila taekwondo trikove i priznala koji joj je najdraži auto.

- Trenutno vozim Audi A5, a imam u planu kupiti drugi automobil. Razmišljam između BMW-a 8 i Audija RS 7 - komentirala je i dodala kako se nikada ne može odlučiti između te dvije marke automobila te kako uvijek na kraju ima oba. 

Sarino oduševljenje se vidjelo na njenom licu, a ni sama nije mogla stati govorili koliko je oduševljena driftom.

- Samo nemoj zgaziti kamermana! Želim svim prijateljima da si međusobno vjeruju kao što kamerman vjeruje tebi - nasmijala se Sara. 

Kada su zamijenili mjesta u automobilu, vožnja više nije išla jednako glatko. Sara nije znala hrvatske nazive riječi, a Šebalj joj je nastavio objašnjavati. Ipak, Sara je uspjela sve što joj je Šebalj zadao.

- To je moja škola! To sam tražio od početka - uzviknuo je Šebalj sretno.

POGLEDAJTE VIDEO:

ZVIJEZDE VRIŠTE te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • picuskin 23.05.2022.

    Aha, aha, aha, biti će od pelzdi u zraku

  • horseking 23.05.2022.

    Ja stvarno ne znam kome je ovo zanimljivo.

  • SadoDado 22.05.2022.

    tkčega??

Komentiraj...
Vidi sve komentare