To je to što me zanima!

Jagoda Kumrić prisjetila se serije u kojoj je glumila novinarku: 'Bila sam pravična'

Glumica Jagoda Kumrić reagirala je na scene iz serije 'Drugo ime ljubavi' i otkrila koja joj je scena najdraža i koliko je teško plakati za scenu. Pogledajte cijeli video na YouTube kanalu i Videoteci 24sata
Vidi originalni članak

'Drugo ime ljubavi' televizijska je serija koja je s emitiranjem prestala u 'godini koronavirusa'. Posljednja epizoda emitirana je 27. svibnja 2020., a za glumicu Jagodu Kumrić izdvojili smo nekoliko njezinih najbolji scena.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čudno izgledam s ovom bojom kose - prvo je što je primijetila samokritična splitska glumica.

U seriji je glumila lik novinarke Irene Novosel koja istražuje kriminalno djelo te na tom putu saznaje i rodbinsku vezu s glavnim likom Dolores Krpan 'Lolom'. Priznaje da joj je to jedna od najljepših scena, a definitivno i jedna od emotivnijih u seriji koja je dosta dramatična.

- Mogu ja plakati i bez pomagala, ali se onda previše emotivno uznemirim - priznala je Jagoda. 

Otkrila je i da je njezin lik, Irena, zapravo trebala biti smotana i zabavna, ali je na kraju ispala pošten i pravičan lik. A, evo, kako se Jagoda priprema za snimanje.

- Uvijek doma naučim tekst i samo s njima prođem, a na dan snimanja se moram ustati sat i pol vremena prije da dođem k sebi - kaže Jagoda.

Dotakla se i teme majčinstva, a rekla je ponešto i o svakom glumcu. Pogledajte video na YouTube kanalu i Videoteci 24sata. Pratite cijelu Oriđiđi produkciju i na TikToku, Instagramu i Facebooku.

Pogledajte video:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare