To je to što me zanima!

Nose jastuk kao ultra kratke haljine: I lovac Kotiga se sredio

Svaki tjedan na društvenim mrežama pojavi se novi izazov. Sad su najpopularnije pernate haljine, odnosno modne kombinacije koje žene rade od jastuka
Vidi originalni članak

Najnoviji izazov u trendu na Instagramu je takozvani #quarantinepillowchallenge, kojeg i ja, kao najveći lokalni, ako ne i regionalni influencer, moram biti dijelom, rekao je Dean Kotiga, poznati kvizaš i lovac u kvizu 'Potjera'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama više ne gledamo predivne fotografije s egozotičnih putovanja već izazove pomoću kojih jedni druge 'tješimo'. Prošlih tjedana najpopularniji izazov bio je razmjenjivanje outfita, a pokrenula ga je Jennifer Lopez sa svojim suprugom.

No, vremena se mijenjaju te je sad na 'snazi' novi. U modi više nisu raskošne haljine, već one pernate. Radi se o jastuk izazovu gdje djevojke svoje jastuke stavljaju na tijelo i pričvršćuju ih s remenom. Neke su otišle i korak dalje te 'kombinaciju' za kućne 'izlaske' uskladile sa štiklama, torbicom, naočalama i rukavicama. 

Jastuk-izazov su objeručke prihvatili i naši influenceri. Prva ga je isprobala blogerica Paula Sikirić, a zatim je pokleknuo i Kotiga.

Kotigu uskoro gledajte u novom kulinarskom showu 'Deserti od oka' na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DEANOM KOTIGOM: 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kirby30 07.04.2020.

    Kotiga, pretvaraš se u Šarića.A to ti je loš potez.

  • dal 07.04.2020.

    :-(((( Meni bi bio dovoljan i jastučić....:-(((

  • don_draper 07.04.2020.

    Iso miki, kaj je s nogama? :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare