To je to što me zanima!

Javila se nestala Danijela: "Suprug me godinama tukao"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svaki dan dolazila sam u suzama ili s modricom na oku. Redovito me tukao, rekla je Danijela Janković Hrnčić koja je prošlog petka nestala iz obiteljske kuće u Donjem Stupniku kraj Zagreba
Vidi originalni članak

Svi su mislili da imamo idealan brak, svi osim ljudi na mom poslu. Svaki dan dolazila sam u suzama ili s modricom na oku. U zadnje dvije godine me nije tukao, ali prije toga jest. Redovito. Njemu nije trebalo puno povoda, teško je jučer Danijela Janković Hrnčić (24) optužila svog supruga Husu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona je prošlog petka nestala iz obiteljske kuće u Donjem Stupniku kraj Zagreba. Nije se znalo gdje je dok se u četvrtak nije javila majci.

- Mama, dobro sam. Ne brinite se za mene, poljubi moju kćer. Nisam otišla zbog nje. Zašto sam otišla, reći ću kada dođe vrijeme - poručila je Danijela majci u četvrtak.

Jučer smo uspjeli doći do Danijele, ali je do njezina broja došao i njezin suprug, Huse Hrnčić, zbog kojeg je, tvrdi, i odlučila otići.

- Malo mi je bolje sad, ali me on i dalje uznemirava. Ne znam odakle mu moj broj, šalje mi prijeteće poruke. Deset godina sam trpjela nasilje, zbog njega sam pobjegla, ali ni sad nemam mira - tvrdi Danijela. Isto nam govori i njezina majka.

- Drago mi je što je Danijela otišla. Ona je dijete ostavila kod mene jer je znala da će ovdje biti na sigurnom. Čim mi se javila, Huse je došao u Trogir po njihovu kćer i odveo je u Stupnik - rekla nam je njezina majka Nada.

Danijela kaže da joj je bilo zabranjeno imati prijatelje, a društvene mreže nije smjela koristiti.

- Stalno je prijetio. Prije braka sam znala dobiti pokoju šamarčinu - kaže Danijela.

Huso, pak, tvrdi da Danijela izmišlja. Napominje da kćer voli više od svega i da sve što radi radi za njezino dobro.

- Udario sam Danijelu samo jednom, prije dvije godine, kad smo imali veliku raspravu, ali nam se odnos poslije poboljšao - kaže Huse. Danijela se svega sjeća drukčije.

- Prije dvije godine toliko me istukao da sam morala liječniku. Oni su obiteljsko nasilje obvezni službeno prijaviti, i tad je on dobio četiri mjeseca uvjetno. Radila sam na samoposlužnoj liniji u restoranu, bilo mi je jako neugodno. Šminka to nije mogla prekriti - zaključila je Danijela. Da su ga osudili na četiri mjeseca uvjetno zbog obiteljskog nasilja, potvrdio nam je i Huse. No tvrdi kako je to prošlost koje se srami i da je sad sve drukčije.

- Samo želim da mi se vrati jer bez nje mi nema smisla živjeti - zaključio je Huse.

 

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

U VIDEO VIJESTIMA POGLEDAJTE I:

- Blokade u prometu: Taksisti opet u ratu protiv Ubera

- Spašavao ga HGSS i vatrogasci: Upao u bunar dubok sedam metara

- Pazi, raketa: Marica brani Dugo Selo od ledenih oborina

- Glumica  i spisateljica Zdenka Heršak: "Nisam se udala za ljubav svog života"

- Ispovijesti majki šampiona: Šarić je uvijek bio u kazni, a braća Sinković su se tukla

- Spiker, filozof ili špijun: Saznaj što tvoj Facebook profil govori o tebi

Idi na 24sata

Komentari 386

  • bubamara2103 30.07.2017.

    e moj huso, ona je lijepa a ti si kakav već jesi, i umjesto da budeš presretan i čuvaš je ko kap vode na dlanu, ti je tučeš

  • sol 29.07.2017.

    Pa razlog mozda nema ali kad je kraj nje ne primjecuje ga ni baba vanga, a ona zgodna kud bolji razlog za takoga?

  • danijel60 29.07.2017.

    Sada je odlucila otici. 10 godina ju je tukao ali ipak ima s njim djete. A sada je otisla i ostavila to djete. Trebala je otici odmah kad ju je prvi put udario, ali ocito je bilo dobro sirit noge i zaboraviti batine

Komentiraj...
Vidi sve komentare