To je to što me zanima!

Jedini stvarno učinkovit način za dugotrajno uklanjanje dlaka

Ljeto je sve bliže, a iako ne možemo dočekati da sunce zagrije naše noge i podari im savršen ten za šorceve i suknjice, ono što nas ne veseli ljeti borba je s dlačicama. Noge, pazusi, bikini zona, posvuda su i živciraju...
Vidi originalni članak

Razni su načini na koje se svaka žena bori s dlačicama na tijelu. Brijanje britvicama, čupanje dlačica trakama, različitim epilatorima i drugi načini, svi imaju svojih prednosti, ali i velikih mana. Brijanje je najkratkotrajnije rješenje, no "uzgajanje dlačica" ljeti, kako bismo ih mogli počupati, rijetkima je prihvatljivo rješenje. Beauty blogerica i zvijezda Youtube kanala Joomboos, Maša, isprobala je potpuno bezbolan način uklanjanja dlačica IPL uređajem, običnim rječnikom - laserom.

POGLEDAJTE VIDEO: Tretman IPL uređajem nije zahtjevan

Maša je objasnila proceduru uklanjanja dlačica IPL uređajem, a važno je da dlačice budu obrijane (a ne počupane), a koža potpuno čista, bez da se na nju nanose sredstva poput losiona i ulja. Iako su rezultati vidljivi, potrebno je nekoliko ponavljanja kako bi se postigao željeni učinak - potpuno glatka i meka koža bez dlačica.

U svom videu, Maša koristi uređaj Philips Lumea IPL, koji ima i potporu dermatologa.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Živjela cenzura! 11.05.2016.

    Pitam se samo koliko godina će proći prije no ustanove da IPL izaziva rak kože.

  • Lojqa 11.05.2016.

    Trajno uklanjanje nije zdravo jer postoji ogromna mogucnost od urastanja dlaka.

  • JBOO7 11.05.2016.

    Jel ovo uklanja i sačmarice?

Komentiraj...
Vidi sve komentare