To je to što me zanima!

Još uvijek nije kasno: Kako do savršeno vitke linije za plažu?

Nikad nije prekasno za savršeno tijelo za plažu. 'Dr.Fit Channel' donosi novu epizodu u kojoj dr. Robin Berzin donosi novi način za uspješno, ali i što je najvažnije - zdravo mršavljenje
Vidi originalni članak

Iako svaki tjedan stiže novi način za mršavljenje, dr. Berzin kaže da je njezin jedinstven. Zašto? Radi se o programu na svijetu koji je prilagođen svakom. Prilagođava se osobnom rasporedu i životu općenito. Postoje tri varijante. Ako trebate novi početak, traje 12 dana. Ako mnogo putujete, traje šest dana. Spakirate se i odete na put. Kada se vratite, još šest dana. Ako ste tip osobe koji vikendom luduje, znači da ste zdravi, ali ste nedjeljom premamurni za život. U tom slučaju traje tri dana. Ponedjeljak do srijede, i tako četiri tjedna. Kako si priuštiti savršenu i zdravu dijetu, otkrijte u videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim zdrave hrane, dr. Brezin ima i savršene recepte. Jedan od njih je i curry kelj. Osim što je ukusan, vrlo je zdrav. Sadrži vitamine i smanjuje udio šećera i kolesterola u krvi. Pun je vitamina C, željeza i antioksidansa. Što sve sadrži i kako se priprema, pogledajte u videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Postoje pitanja koja se nekad ne usudimo pitati ni vlastitog liječnika. Zbog toga je Dr.Fit Channel organizirao slanje liječnicima u studiju pitanja anonimnih gledateljica. U videu pogledajte što je zanimalo jednu od gledateljica, a stvara problem i drugim ženama:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Više sličnih sadržaja potražite na intheboxtv.info

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • blanjalica 02.08.2016.

    Zabole me. Ako nesmiješ suncu izložiti svoj pivski trbuh i žena svoj celulit, onda bolje ostat doma i drmat po čipsu i gledat teve. Tu te niko ne vidi.

  • Preteznovedro 31.07.2016.

    Najbolja dijeta bila i bit će, pojesti jednu jabuku prije spavanja na tašte. Mršaviš garantirano i ležečki. 😊

  • kovaljchuk 31.07.2016.

    javite kolindi sad je na godišnjem ždere

Komentiraj...
Vidi sve komentare