To je to što me zanima!

Još uvijek velik misterij: Hitler je preživio Drugi svjetski rat?

FBI-ov hladni slučaj koji je stajao 70 godina vodi grupu svjetski poznatih istraživača u najnovijem istraživanju da konačno odgovore na pitanje - je li Adolf Hitler preživio Drugi svjetski rat?
Vidi originalni članak

Na početku 2014. godine, FBI je ukinuo stotine povjerljivih dokumenata koji pokazuju da Hitler možda nije počinio samoubojstvo, već je pobjegao u Južnu Ameriku nakon pada Njemačke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Članak od J. Edgara Hoovera sam kaže: "Američki službenici u Njemačkoj nisu locirali Hitlerovo tijelo, niti postoji pouzdan izvor koji će definitivno reći da je Hitler mrtav".

Naoružan najsuvremenijim tehnologijama i novootvorenim FBI fajlovima, tim će pristupiti ovom slučaju kao suvremenoj istrazi o potrazi za smrću. 

Tim će se fokusirati na isprobane i testirane metode za rješavanje slučaja lažne smrti: pratiti novac, gdje je posljednji put bio viđen, izvještaje očevidaca, uspostaviti kontakt sa poznatim suradnicima i forenzičarima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sa deklasificiranom svjetskom inteligencijom koja pruža bogatstvo novih tragova i suvremenom tehnologijom nikad prije dostupnom, ponovno otvaramo ovaj svjetski poznati hladni slučaj u nadi rješavanja misterija oko smrti jednog od najvećih kriminalaca svih vremena.

Serijal 'Loveći Hitlera' gledajte na kanalu Planet Earth u 20 sati.
 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Honda orao 08.05.2019.

    Knjiga "Sivi vuk" Zanimljiva teorija potkrijepljena sa nekim dokumentima

  • kulemans 02.05.2019.

    Ruse sigurno nije zavaljao...

  • terminator1 02.05.2019.

    Ono kad ti komentiraju cetnici i ljevicarski fasisti bu haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare