To je to što me zanima!

Joško Lokas: 'Snimao sam na Velebitu kad sam saznao za Potjeru. Bio sam totalno lud'

Voditelj ‘Potjere’, autor i producent serijala ’Nestali’, Joško Lokas, otkriva koja je tajna idealnog braka, kako provodi vrijeme sa svojom djecom, te zašto je plakao na snimanju emisije. Pogledajte u videu na YouTubeu
Vidi originalni članak

Voditelj 'Potjere', urednik i producent Joško Lokas, ispričao je da se jednom jako iznenadio kad je lovkinja Morana Zibar u pola minute dala sedam točnih odgovora.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To znači da smo imali četiri sekunde za svako pitanje, što je iznimno brzo - otkrio je Joško da je to ujedno i njegov rekord u čitanju pitanja.

Joško je u intervjuu otkrio podosta o svojoj obitelji, sestri, kćerima i privatnom životu. Smatra da je tajna uspješnog braka u razumijevanju, a ne kompromisu.

- Kompromis je loša stvar i ona vas neće odvesti nigdje, ni u braku, ni u privatnom životu, ni u poslovnom. Kompromis znači da se nečega odričete. Nečega što vam pripada. Prava riječ je razumijevanje, ako razumijem sve vrline i mane i ako ih prihvaćam, onda imamo recepturu za uspješan odnos - objasnio je Joško Lokas.

Smatra da nije dobro se odricati se stvari da bi zadovoljio nečiju želju. 

Prisjetio se trenutka, kada ga je nazvao Tarik Filipović da vodi 'Potjeru' umjesto njega.

- Bio sam na Velebitu, snimao seriju ‘Nestali’, mislio sam da me zove zbog svoje uloge, a on kaže da želi da ja vodim kviz…Sjeo sam u auto, došao u Zagreb, obrijao se. Bio sam totalno lud, nisam uopće kontrolirao situaciju - ispričao je Lokas, te dodao:

- To je bio šok, isto kao kad izgubiš svijest i sjećaš se samo lica, koje te polijeva vodom - smije se Joško.

Na pitanje, koja voditeljica bi mogla voditi ‘Potjeru’ umjesto njega, nabrojio je mnoge hrvatske voditeljice, pa i kolegicu iz Srbije Draganu Kosjerinu, a otkrio je i da je Barbara Kolar bila jako blizu da postane voditeljica 'Milijunaša'.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata, a pratite nas i na društvenim mrežama - Instagramu, TikToku, Facebooku i LinkedInu.

Pogledajte video: 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • after 8 27.01.2024.

    Lokasu, kokoši na luku.

  • Mali od male 27.01.2024.

    Taj Lokas meni ne bi vodio ni psa a kamoli neku emisiju.

  • Qatara22‘ 26.01.2024.

    A ti si uspio u zivotu? Nisam znao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare