To je to što me zanima!

Juraj Šebalj i ekipa na faksu: 'Ne mogu shvatiti ponašanje mladih na skupovima...'

Velika zahvala profesoru Rajku Horvatu i Fakultetu prometnih znanosti koji su nas u ovom specijalu pozvali u svoje prostore kako bi i zajedno sa studentima imali jedno izdanje 'Tko je kriv?'
Vidi originalni članak

I četvrta sezona najpoznatijeg automobilskog serijala u regiji došla je do svog kraja. Nakon odrađenih 12 epizoda i niza zanimljivih situacija te dvojbenih mišljenja koja se su razvijala u našem studiju između našeg profesora Horvata i Juraja Šebalja. Ovoga puta, studio smo preselili na drugu lokaciju, na Fakultet prometnih znanosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na fakultetu smo analizirali razne vrste prometnih nesreća, bilo je komičnih, ali i onih ozbiljnih u kojima je bilo teško procijeniti tko je pravi krivac. Osim toga, ekipa u 'studiju' se dotaknula i prilično aktualne stvari, a to je okupljanje mladih na skupovima gdje dolaze s 'nabrijanim' automobilima.

- Puno je bolje da se tako okupljaju, nego da se drogiraju, ali da rade i jedno i drugo to nije dopustivo. Ne mogu shvatiti ponašanje mladih na takvim skupovima - kratko je prokomentirao naš Juraj Šebalj.

Velika zahvala profesoru Rajku Horvatu i Fakultetu prometnih znanosti koji su nas u ovom specijalu pozvali u svoje prostore kako bi i zajedno sa studentima imali jedno izdanje 'Tko je kriv?' Vidimo se uskoro i gledamo već sljedeće sezone.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatko113 27.07.2023.

    Fakultet sa najviše kupljenih diploma. Svaki treći instruktor vožnje ima lažnu diplomu, kako bivši tako i sadašnji. Najviše ih se kupovalo u vrijeme rata. Država bi trebala provjerit svaku diplomo od 1991 do 1997. Najradije bi napisao 4 imena i prezimena ovdje koji su je tako stekli i plus toga nisu bili mobilizirani, jer su kakti pohađali taj fakultet bar na papiru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare