To je to što me zanima!

Juraj Šebalj o 'crnim točkama' na cestama: Otvorite oči!

Glavno lice serijala 'Zvijezde vrište' otkrio nam je kako izgleda snimanje Automarketa. Za vrijeme jedne epizode, baš kada je upozoravao na opasan prijelaz na cesti, sudarila su se dva auta
Vidi originalni članak

Vozač Honde nije trebao stati, a vozač iza njega nije držao dovoljan razmak između automobila, prokomentirao je Šebalj nesreću na pješačkom prijelazu na Heinzelovoj ulici koji je jedan od najopasnijih u Zagrebu. Za Youtube kanal 24sata snimili smo njegovu reakciju na jedan od videa koji radi za Automarket. Ovo je bila jedna od najedukativnijih epizoda jer upravo kada je objašnjavao koja je zamka na cesti su se dva auta sudarila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- U tom trenutku mi smo otišli, prestali smo snimati. Zaključili smo da vozač može biti ljut na nas iako nismo krivi. Tako da smo ostatak edukacijskog videa snimili na proljeće - objasnio je Juraj koji kaže kako bi na tom mjestu trebalo napraviti semafor, nadvožnjak ili podvožnjak kako se slične stvari ne bi događale. Prijelaz je izrazito opasan.

- Ja sam u prometu jako oprezan i defenzivno vozim - kaže Juraj koji tvrdi da je previše nesreća na hrvatskim cestama. Na sreću, njemu se do sada nije ništa slično dogodilo. Rekao nam je i koje su 'crne točke' u Zagrebu.

- To je definitivno Avenija Dubrovnik gdje često vidimo ljude starije životne dobi kako pretrčavaju cestu od tri prometne trake. To je svakako i Radnička cesta na kojoj je ograničenje 60 km/h, a ljudi se tamo voze s 90 ili 100 km/h - kaže Juraj i dodaje da je i na autocesti Zagreb-Rijeka poprilično nejasno je li ograničenje 110 ili 130. Tvrdi da su mu se mnogi prijatelji iz inozemstva žalili i pitali se: 'Kakva je ono cesta?'

- Vozači i pješaci otvorite oči i maknite mobitele od sebe. Hvala! - zaključio je Juraj.

Cijeli video možete pogledati na YouTube kanalu 24sata.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • cerat_1 29.04.2020.

    Juraj moj nije ti baš pričao realna u stvarnome zivotu, vozač koji je stalo je postupio ispravno jel da nije stalo (makar nikoga nije ugrozio) za policiju je napravio prekršaj i ako ga vide kazna mu ne gine, ajde se ti sa policijom dogovori pa onda počni objašnjavati prometna pravila.

  • 29.04.2020.

    i da jos nesto,jel tebe netko oteo ,ucijenio,mucio ili sta pa si se vozio sa avom karabatiskom?

  • 29.04.2020.

    Sebalj sve 5...... al brate neozbiljan si i nijedan savjet ne mogu shvatiti ozbiljno

Komentiraj...
Vidi sve komentare