To je to što me zanima!

Juraj Šebalj urlao na Vedrana Mlikotu: 'Ovo što ti sad radiš je maltretiranje guma i kuplunga!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kad zvijezde dolaze kod Juraja Šebalja na drift, obično umiru od straha. To nije bio slučaj s glumcem Vedranom Mlikotom koji je u automobil sjeo kao da ide na laganu vožnju gradom
Vidi originalni članak

Imamo mi termometar? Dajte mi termometar jer mi se ovo čini kao vruće sjedalo. Zagrijali smo ti 'sic' na 60 stupnjeva Celzijevih. Hoće li ti to biti dobro, pitao je Juraj Šebalj svojeg novog gosta, 40. u nizu, glumca Vedrana Mlikotu. Po najvećoj vrućini, Mlikota je pristao voziti se u automobilu sa Šebaljem za serijal 'Zvijezde vrište' koji izlazi na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE KAKO VEDRAN MLIKOTA VRIŠTI: 

- Onda kasnije imamo lešo glumca, samo malo krumpira stavite u lonac - rekao je Mlikota i odlučno sjeo u automobil. Kao i većini Hrvata, i njemu je ova godina malo radna, a malo ne. 

- Radim najljepši posao na svijetu jer imam široke mogućnosti, ne samo obrazovanja već i široke zezancije, zanimljivog života, zabave. Najljepše situacije nama glumcima na sceni su kad kolege zaborave tekst. No, uvijek se to izvuče - rekao je Mlikota te dodao kako publika to najčešće ne primijeti. Na to ga je Šebalj pitao kada će u Hollywood. 

- Osim talenta, najviše se cijeni karizma. Ja radim još na karizmi - našalio se. Nakon kratke priče, slijedilo je Mlikotino driftanje. I to bez Šebalja u automobilu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kod Mlikote je prisutno maltretiranje kuplunga, automobila i guma - jecao je Šebalj dok ga je gledao kako se okreće na stazi. 

No kako Šebalj ne bi bio jedini izazivač, Mlikota je odlučio zapapriti i njemu. Morao je odglumiti dječaka sa 16 godina koji dolazi tati na vrata s viješću da mu je djevojka trudna.

ZA PLAKAT OD SMIJEHA Best of 'Zvijezde vrište': Ove epizode morate opet pogledati

Kako je to izgledalo, ne propustite pogledati na YouTube kanalu 24sata. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 01.07.2020.

    Šblju heball ti driftanje kkji svakki seljober može naučit, poštuj pametnije od seba

  • Busi 01.07.2020.

    Iskreno nije ni problem u gostima, nego je ova emisija jednostavno bezveze, ko se ne slaže sa mnom neka da i minus ako hoće, nije me briga i gotovo.

  • psilajuu 01.07.2020.

    Koja je ovo fora da su se muški razljenili i svi furaju brade, kao svi neki boemi. 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare