To je to što me zanima!

Kakav vrh! Postani i ti najseksi vampirica za najstrašniju noć...

Premda nije dio naše tradicije, Noć se vještica našim mladima uvukla pod kožu. Svi vrhunski tulumi događaju se pod strašnim i domišljatim maskama! Ako ne znate što biste bili, samo se držite ovih laganih trikova
Vidi originalni članak

Vampiri su među bićima koji izazivaju najviše jeze na tulumima na Noć vještica, no frajeri bi sasvim sigurno riskirali život da ih poljubi ovako seksi vampirica!

POGLEDAJTE VIDEO: Je li strašna ili seksi?

Pogledaj video i saznaj sve o tome koje boje, tehnike i artikle koristiti za postizanje ovog 2u1 looka. Osim ideja za oslikavanje lica i tijela, Maša s YouTube kanala JoomBoos otkrila je i gdje nabaviti strašne detalje i ukrase za dom. Uz fenomenalan izgled i ukrase, možete prirediti stravičnu Noć vještica o kojoj se danima neće prestati pričati!

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Cukrena 24.10.2016.

    Kome paše nek se maškara.. da je zanimljivo i nije..

  • registrykiller 24.10.2016.

    Klaunovi, vještice, dvorske lude i budale!!!

  • franz beckenbauer 24.10.2016.

    Ooooo evo nam jos jednog krasnog americko-demokratsko-marketinskog 'veselja'. Nema sta...sve sto nam.je amer dao je demokraticno i nadasve pametno pa tako i ovo. Strasno. Koji su to sve jadnici...jos cemo pocet i mi slavit njihov dan nezavisnosti kako bi prodaja purica isla sto bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare