To je to što me zanima!

Kako biti privlačan drugima? Iskrenost i dobrota uvijek pale

Svi želimo biti simpatični i lako se svidjeti drugima, a postoji i par stvari na koje gotovo svi 'padaju'. Ako ste uvijek iskreni prema sebi i drugima nitko vam neće moći odoljeti...
Vidi originalni članak

Nitko nije savršen i ne možete se sviđati svima, no postoje neke sitnice koje će vas učiniti neodoljivima većini ljudi. Uglavnom se radi o sitnicama. Iskrenost i dobrota uvijek su dobra ideja. Tako stvarate pozitivnu sliku sebe i ljudi vam vjeruju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Umjesto da se opterećujete svakakvim problemima, gledajte pozitivno i uvijek nađite nešto lijepo u danu čemu ćete se veseliti.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • BabaPela 04.02.2017.

    po mome mišljenju laž je odma u naslovu... jamčim svojim vlastitim primjerom i iskrenim osmjehom... :) zaista kažem, učim se, treniram se da budem malo zliji, malo bezobziran, bezobrazan i sebičan, indiferentan, neiskren-lažljiv.......... al izgleda da "nebum nikad naučil bit taki, kakti nekaki gad" :P

  • Filomena 04.02.2017.

    iskrena, dobra i dok spavam ....

  • Mthesecond 04.02.2017.

    Mene iskrenost i dobrota uvijek privlače kod ženske čeljadi :))) Ali gdje ima takvih žena...Hahaha...Tko će dati takve,gdje rastu takve :D Šalim se,šalim,ima ih samo ih je malo :)) Više je onih drugih...Hahaha..Što se privlačnosti inače tiče,treba biti svoj,jedinstven,biti ono što jesi,najbolja verzija sebe (samo ne neka nadrkana osoba,netko u k. netko kog bi trebalo izbjegavati) i onda nema beda,već si koliko toliko privlačan,uočljiv nekima (izgled može i ne mora igrati ulogu) Za sve ostalo tu je master card što se veli...Hahaha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare