To je to što me zanima!

Kakva bruka: Nevjerojatno se osramotila na maturalnu večer

Snimili ste super smiješan video sebe, prijatelja ili možda čak i kućnog ljubimca? Podijelite ga s nama i osvojite nagradu. Pogledajte najbolje i najurnebesnije klipove ovoga tjedna. Neki su mislili da imaju super moći
Vidi originalni članak

Gospođica koja je zvijezda ovotjedne kompilacije Oops Croatia osramotila se na maturalnoj zabavi. U trenutku kada je trebala preuzeti nagradu za miss simpatičnosti, ona se poskliznula, a na nagradu - potpuno zaboravila.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Leteći Domagoj' jedan je od najgledanijih klipova. Prijatelj me je pitao mogu li preskočiti s jedne strane nasipa na drugu. Nakon nekoliko mojih "naravno da mogu" i njegovih "nema šanse" rasprava je došla do trenutka kad je netko postavio ono klasično pitanje: Hoćeš se kladiti, prepričava nam čitatelj Domagoj iz Osijeka.

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare