To je to što me zanima!

Kao nekad za Beatlesima: Za dva brata vrište tinejdžerice!

Braća Rok i Anej iz grupe BQL svoje su karijere započeli odvojeno i snimali su za japansko tržište. Danas snimaju zajedno, a upravo su izbacili hit 'Vruće' koji možete premijerno poslušati na JoomBoosu
Vidi originalni članak

Pjesmu 'Vruće' i spot za istu premijerno možete pogledati i poslušati na JoomBoos YouTube kanalu. U manje od jednog dana ovaj ljetni hit grupe BQL, Nike Zorjan i Isaaca Palme prikupio je gotovo 100.000 pregleda, a zgodna braća iz Slovenije, Rok i Anej, jedan su od razloga zašto.

POSLUŠAJTE NOVI LJETNI HIT:

Njih dvojica mladima danas su ono što su nekada bili Beatlesi, a svoju karijeru započeli su odvojeno. Publika ih je upoznala na slovenskoj verziji showa Supertalent i već ondje se u njih zaljubila.

Nikad se ne svađaju

Braća se odlično slažu i jako dobro zajedno surađuju. 

- Nas dvoje imamo zajedničke ciljeve i smjer u kojem idemo i zapravo se uopće ne svađamo - izjavili su. Isto tako odlično surađuju i s pjevačicom Nikom Zorjan, čiju priču možete pročitati ovdje.

VRUĆE, VRUĆE Atraktivna Slovenka ljetnim je hitom 'zapalila' cijelu Hrvatsku

Publika ih obožava

Iako su danas najpopularnija glazbena grupa u Sloveniji i šire, Rok i Anej u početku su snimali pjesme za japansko tržište i svatko je nastupao sam. No, nakon što su shvatili da možda najbolje funkcioniraju kao tim, krenuli su snimati zajedno. Njihova prva zajednička pjesma 'Muza' postala je hit broj 1 u Sloveniji. 

Nakon velikog uspjeha prvog zajedničkog hita, 2017. su otišli na slovensku Euroviziju, koja je u principu slovenska verzija naše 'Dore', gdje su se predstavili s pjesmom 'Heart of Gold'.

Pjesma je prikupila najviše glasova publike, no zbog premalog broja glasova žirija, nisu se uspjeli plasirati na Eurosong. Isto im se dogodilo i 2018. godine, kad su se na slovenskoj Euroviziji predstavljali s pjesmom 'Ptica'. Publika je ponovno bila oduševljena i dala im najveći broj glasova, no žiri ih opet nije 'pomazio', pa su opet propustili priliku otići na Eurosong.

Nastupat će na CMC Festivalu s pjesmom 'Vruće'

Trenutno, pak, uopće ne razmišljaju o Eurosongu, već o dugom, toplom ljetu koje je pred njima. Prije manje od 24 sata to su ljeto začinili hitom 'Vruće', koji su snimili s Nikom Zorjan i Isaacom Palmom, u suradnji s JoomBoosom. 

S tom će pjesmom predstavljati JoomBoos na ovogodišnjem CMC Festivalu u Vodicama, zbog čega su, kažu, jako uzbuđeni.

Ako već dosad niste, poslušajte njihov novi hit 'Vruće' na JoomBoos YouTube kanalu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 11.06.2019.

    Vi zaista nemate srama,i kako da vam ljudi išta vjeruju kad ste u stanju pisat ovakve gluposti.

  • spirit lamp 07.06.2019.

    "Njih dvojica mladima danas su ono što su nekada bili Beatlesi..." Je, ma da. A Zak Houdek je Tom Jones.

  • Bezobraznik 06.06.2019.

    Usporedba s Beatlesima je urnebesna

Komentiraj...
Vidi sve komentare