To je to što me zanima!

Karamarko i Mamić na tajnom sastanku u hotelu u Zagrebu

24sata u posjedu su videosnimke sastanka u zagrebačkom hotelu Sheraton. Na katu hotela, u separeu koji se nalazi daleko od znatiželjnih očiju, za stol su sjeli supružnici Karamarko i Zdravko Mamić
Vidi originalni članak

O čemu su razgovarali nije poznato, a iako smo i Anu Karamarko i prvog potpredsjednika Vlade preko glasnogovornika pitali za povod sastanka, odgovore nismo dobili.

POGLEDAJTE TAJNI SASTANAK U HOTELU SHERATON:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mamić inače otvoreno podržava HDZ, često je glavni animator na njihovim skupovima, a i donirao ih je u izbornim kampanjama. U Karamarkovom društvu su ga vidjeli i u dramatičnoj izbornoj noći.

Prije dva tjedna, mamić i Karamarkovi su se susreli i u hotelu Esplanade, ali tada ih je spojila proslava mature njihove djece. I na objavljenim fotografijama s maturalne svečanosti Mamić i bračni par Karamarko srdačno razgovaraju. Mamić se povukao s čela Dinama upravo zbog istraga USKOK-a.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • karton 07.06.2016.

    znaci da ih UDBA prati ..

  • Stannis 07.06.2016.

    Ok, oba jesu negativci i sve to, ali ovo sad postaje smijesno. Na indexu su jos dodali kako tomo kaze maminju da ce sve rijesiti.... Da su se htjeli sastati tajno sastali bi se negdje da ih nitko ne vidi a ne u nekoj sali ili sto ovo vec jest. Nemojmo novinari sad pretjerivati i traziti senzacionalizam gdje ga nema. Ljudi se znaju i eto popili kavu. Da je zalosno da se takva dva lika znaju, jest. Zato nam i jest ovak kak je.

  • tsomething 07.06.2016.

    Ma nije moguce, Karamarko je na presici rekao da ga je samo pozdravio u prolazu zato da ne ispadne nepristojan :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare