To je to što me zanima!

Kerumovi savjeti za kazalište: Kako da vam se uvijek Uzdiže!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pogledajte urnebesni chat između Keruma i animatora kulture Marka Skeje. On traži iskusnog poznavatelja splitske kulturne scene, Keruma, savjete što je sada hit na daskama koje život znače
Vidi originalni članak

Kerum i Skejo su u žustroj raspravi o najnovijim zbivanjima na kulturnoj/političkoj sceni. Pogledajte urnebesni chat između Keruma i animatora kulture Marka Skeje. On traži iskusnog poznavatelja splitske kulturne scene, Keruma, savjete što je sada hit na daskama koje život znače. Upozorenje! Tajni razgovor namijenjen je samo za one koji razumiju satiru! 

POGLEDAJTE VIDEO: Oprez, satira!

Prisjetimo se kako su Tito i Tuđman, dva najveća Zagorca svih vremena prihvatila tekovine moderne tehnologije i s onoga svijeta na Whatsappu komentirala današnju situaciju u državi.

Slične priče možete pronaći u Satirikonu – podlistku tjednika Express. Prilogu za gole političare i ozbiljnu zaj**anciju. Pročitajte Dnevnik najpoznatije hrvatske studentice, koja nikako da odseli s Pantovčaka, kakve patnje proživljava mladi Bernardić, zašto se Martina Dalić smije ko lud na brašno, koja je poveznica Gordana Marasa i svemira, što je prvi Nedrk Hrvatske pitao tetu Željku i još puno, puno toga...  
Uživajte u dobroj satiri!

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Jalas 27.04.2017.

    Ako je Kerum i ostali politicari toliki vjernici, zasto se radi nedjeljom i za blagdane?

  • ina67 27.04.2017.

    Jel među ovima bio i ovaj koji natjeruje pse? I kažu vjernici, što kaže Košić? A možda i dobra ideja za kazališno djelo, bilo bi istinito, ali ne znam da li bi se neki našli da kažu kako ih to vrijeđa. No ne vidim da su se sad oglasili.

  • dr.House 26.04.2017.

    Ovo je kultura za ljevicare(debile) https://youtu.be/-IzGDbChTrc ( nadam se da necu dobiti zuti karton jer ovo je satira desnicara)

Komentiraj...
Vidi sve komentare