To je to što me zanima!

Koji blam: Hrvatska pjevačica zapetljala se i pala na koncertu

Dok je pjevala i skakutala na na pozornici, poznata pjevačica uspjela se zapetljati i tijekom koreografije se rasula na pred punom dvoranom ljudi. Dok je ležala na pozornici, u dvorani je nastao muk.
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije nekoliko godina dok je još nastupala sa plesačicama, Lana Jurčević, rasula se na pozornici.

- Bio je mrak i uspjela sam se zapetljati o žicu mikrofona. Fljusnula sam na pod - prisjetila se uz smijeh. No pad je nije zaustavio. Poput pravog profesionalca se brzo snašla i iz neugodne situacije se izvukla najbolje kako je mogla.

- Počela sam se smijati u mikrofon jer nisam mogla vjerovati što mi se dogodilo- kazala je uz smijeh.

Nastup je naravno uspješno završila, publika joj je pljeskala, a Lana je, s nevjericom što joj se dogodilo, otišla kući. 

No nije ona jedina koja je pala na pozornici. To se dogodilo i nekim od najvećih zvijezda na svijetu poput Selene Gomez, Beyonce, Britney Spears...

Ako i vi želite postati YouTube zvijezda snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood, statuu od 10000 kuna i super ugovor s JoomBoosom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ohne 23.10.2017.

    rasula se, :)))))

  • Fidelcastron 23.10.2017.

    A da joj Jim Morrison nije bija šta u rodu .😂😂 A pardon to je ona šta pali po Hrvatskoj požare i društvene mreže.😂😂😂 .Jesu li vatrogasci još uvik u transu ?????

  • kllea 22.10.2017.

    koja vijest, vi stvarno niste normalni

Komentiraj...
Vidi sve komentare