To je to što me zanima!

Koštalo ga glave! Na Pagu skočio u 10 centimetara vode

Pokušaj skakanja "savršene bombe" pretvorio se u totalni promašaj. Naš čitatelj snimio je turista koji se natjecao s njegovim prijateljem u skoku u bazen. Turist je na glavu skočio u 10 centimetara vode
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Toga dana upoznali smo jednog stranog turista na otoku Pagu na kojem smo ljetovali. Prijatelj i turist htjeli su se natjecati tko će ljepše skočiti u bazen. Prvi je hrabro svoj skok demonstrirao turist, koji je skočio bombu na glavu, prepričava nam čitatelj Karlo koji nam je poslao svoj smiješni video za Oops Croatia. Uspio nas je nasmijati do suza jer je turist skočio na glavu u samo 10-ak centimetara vode. Skok je zaista bilo bolan.

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno!

Ako ste propustili prošlotjednu kompilaciju najsmješnijih videa, pogledajte ih ovdje:

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Savski babinjak 15.05.2017.

    Bolesno.A vi potičete to!

  • NitkoPoseban 15.05.2017.

    U kojem je to paralelnom svemiru ovo smiješno? Dajte se ne sramotite. Ukoliko ste cijepljeni protiv humora dajte nekom ko nije da pregledava i izabire te videe.

  • Rasplodni bik 15.05.2017.

    Budale ne zalim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare