To je to što me zanima!

Kraj karijere? Hrvatska teen zvijezda 'pala' s marihuanom

U epizodi legendarnog JoomBoos serijala 'Prank'd', jedan od najpopularnijih hrvatskih youtubera TheSikrt mislio je da će morati u zatvor zbog 'trave' koju mu je netko namjestio
Vidi originalni članak

Jedan od najpopularnijih YouTubera u Hrvatskoj,  Filip Dejanović TheSikrt mislio je da ide na meetup s obožavateljima, a na putu ga je dočekalo neugodno iznenađenje - policija.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Je li to ono što ja mislim da je, ili?, pitao je Filipa policajac, držeći sumnjive vrećice u ruci.

- Ne znam ja ništa. Fakat ne znam, pokušao se izvući Filip, no "policajcu" nije bilo smiješno i nije se dao smesti.

- Pod nogama to skrivaš, a kažeš mi da ne znaš čije je, nastavio je policajac, a Filip je sve više blijedio. Dok su mu se oči punile suzama, policija mu je objašnjavala koje su posljedice posjedovanja tolike količine marihuane...

Kako je ova priča završila, pogledajte u epizodi na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Ova je epizoda snimljena prije donošenja mjera zabrane javnih okupljanja zbog korona virusa u Hrvatskoj. Ovim smo vas tekstom htjeli podsjetiti na dosad najbolje epizode legendarnog JoomBoos serijal Prank'd. Uz neke od najgledanijih epizoda možete se zabaviti i nasmijati dok dane provodite kod kuće, u izolaciji te si, barem nakratko, misli maknuti od ozbiljnih tema. U epizodama nitko nije oštećen i svi su se na kraju dobro nasmijali.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • my nigga 19.04.2020.

    debilana

  • 18.04.2020.

    Marihuana je u mnogim zemljama legalizirana.., koristi se za liječenje.. Shh.. 😔😔

  • funky0308 18.04.2020.

    Zasto ste takvi? Dajte pustite klince sa se zabavljaju i zarade koju kunu. Kome smetaju? Boze sto su ljudi cudni. Niti kome smetaju, niti koga ugrozavaju, sto vam ti sada smeta? BTW, ti klinci zaradjuju ono sto vi ne zaradjujete sa 40 godina, mozda vas to pati i mozda vam to smeta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare