To je to što me zanima!

Krstičević traži pomoć od Del Boya: 'Trebam 12 sivih aviona'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ministru obrane Damiru Krstičeviću je 'zagustilo'. Izrael ne odgovara, aviona i dalje nema. U novom Satirikonu, pomoć je potražio kod poznatog 'biznismena' Del Boya.
Vidi originalni članak

I dalje se čeka odgovor Izraela o nabavi F-16 aviona, a Krstičević polako gubi strpljenje. Plan mu propada, no izgleda da je našao svog 'dilera' aviona. U novom Satirikonu pogledajte kako Krstičević 'žica' biznismena Del Boya, 'koji može nabaviti sve' da avioni napokon dođu u Hrvatsku.

Uživajte u satiri...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • majkl70 06.01.2019.

    nikakvo čuda da nestajemo ko nacija,ne poštujemo svoje dragulje.Tko god je bio uspješan hrvat na bilo kom polju,prije ili kasnije dobiješ nož u leđa.Moš im sve dat,brzo zaborave,sve što si za njih učinija.

  • freeshooter 06.01.2019.

    Sramotno, da se jedan Damir Krstičević, čovjek sa najvećim moralnim i radnim vrijednostima, čovjek koji je toliko dao hrvatskoj, uostalom ministar obrane, i to najbolji do sada, ismijava od strane nesuvislih ljudi, koji niti razumiju ista događanja, niti razumiju razloge svog ponašanja.

  • sokrates_mali 05.01.2019.

    Okani se aviona...spašavaj djećje živote kojima nedostaje lijekova! Sram vas bilo! Zar ljudski život ne vrijedi više od starih, istrošenih aviona??? Ovaj ministar se toliko srozao, da nije zavrijedio ni jedan topli pogled, a kamoli pozdrav..

Komentiraj...
Vidi sve komentare