To je to što me zanima!

Lana i Nives primile se posla: 'Pumpaju' guze za ljeto i plažu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon duge zime počele su pripreme za sezonu kupaćih kostima. Poznate pjevačice, glumice i voditeljice poboljšavaju kondiciju i vježbaju kako bi mogle izdržati ljetne gaže i izlaske
Vidi originalni članak

Mukotrpna borba za fit tijelom za mnoge je počela još prije mjesec dana. Poznate Hrvatice učvrstit će guze kako bi ovo ljeto mogle sigurno plutati na gumenom flamingu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lana Jurčević pokazala je na svom Instagram profilu dio svog treninga. Čini se da posebnu pažnju posvećuje mišićima gluteusa što posebno raduje jači spol. S obzirom na to da je već u poprilično dobroj formi, ona nema razloga za brigu. 

Nives Celzijus, hrvatska spisateljica, pjevačica i glumica, natjecala se u ovogodišnjoj sezoni Plesa sa zvijezdama. Pripreme za svaku epizodu su zahtijevale mukotrpne plesne treninge s njenim partnerom Mateom. Nakon što su ispali, Nives je utjehu pronašla u jogi pa na svom profilu često objavljuje joga vježbe. 

Lidija Bačić, čini se, ima genetske predispozicije za dobru liniju. Duge noge, vitko tijelo, dobar glas; Lille pohađa samo plesne probe na kojima vježba koreografiju sa svojim plesačicama. Nedavno je na profilu objavila i laganu vožnju romobilom. 

Najpoznatija hrvatska fitness trenerica, Renata Sopek, često motivira svoje pratitelje intenzivnim vježbama. Svoju liniju održava rigoroznim treninzima koji definitivno nisu za početnike. Teški utezi, boksanje i trbušnjaci dva metra iznad poda dok se samo nogama drži za boksačku vreću njen su forte. 

Domenica, mlada nada Tončija Huljića, kada ne snima svoj novi album, vrijeme provodi u prirodi. Ona voli laganu rekreaciju i vožnje biciklom, ali i planinarenje u dobrom društvu. 

U zdravom tijelu, zdrav duh - to je moto splitske glumice Ane Gruice. Osim videa na kojima vježba jogu, na svom profilu objavljuje i fotografije zdravih obroka. 

Žanamari Perčić osim toga što se bavi glazbom, zaljubljenica je u fitness. Nije kampanjac, nego čitave godine pazi na svoj izgled i ide redovno na treninge. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • black_cat 19.04.2019.

    ne bi bilo zgoreg da i koju sivu stanicu napumpaju

  • DT2311 19.04.2019.

    Ajme koju kantu ima Nives. Ne znam ako se to nekome sviđa. Meni ne.

  • mibu 19.04.2019.

    Samo da im šavovi ne popucaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare