To je to što me zanima!

Lidija Bačić Lille daruje svoj kalendar najkreativnijem ljubavnom komentaru

Splitska pjevačica odlučila vas je ponovno darovati. Ovog puta radi se o najpopularnijem proizvodu iz Planet Lille shopa. Pogledajte kako do nagrade na YouTubeu, TikToku, Instagramu i Facebooku 24sata
Vidi originalni članak

Sutra je Dan zaljubljenih, poznat i kao Valentinovo. Ako još ne znate što pokloniti svojoj boljoj polovici, mi imamo ideju za vas.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pronađite video s Lidijom Bačić Lille koja u rukama drži svoj kalendar. Video se nalazi na četiri platforme - YouTubeu, TikToku, Instagramu i Facebooku 24sata. To znači da kalendar mogu osvojiti čak četiri osobe. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24sata (@24sata.hr)

Sve što trebate je u komentar ispod videa označiti voljenu osobu i napisati koliko je volite. Možete igrati na sve četiri platforme i povećati mogućnost da baš vas odaberemo. Ali požurite, jer igramo se samo 24 sata.

POGLEDAJTE VIDEO: 

@24sata Darivanje Lidije Bačić i 24sata za Valentinovo❤️ U komentar označite svog partnera ili partnericu i napišite koliko ju volite i zašto baš on ili ona zaslužuju kalendar. Možete igrati na YouTubeu, TikToku, Instagramu i Facebooku 24sata. Komentar koji će nas najviše razniježiti osvaja kalendar Lidije Bačić Lille (jedan komentar na svakoj platformi). Izvačenje je 14.2. u 15 sati. Sretno! 🔥 @Planet Lille ♬ original sound - Planet Lille

Izvlačenje četiri sretnika je 14.2. u 15 sati u komentaru ispod videa. 

Popularna splitska pjevačica Lidija Bačić Lille svake godine oduševljava kalendarima iz svoje Planet Lille kolekcije, a osim kalendara u shopu možete pronaći razne proizvode s likom pjevačice. 

Pogledajte video:

Idi na 24sata

Komentari 59

  • jim 55 14.02.2024.

    cijena 1000 eura nekad i više zavisi

  • zutizgzg 14.02.2024.

    ne,hvala ni kad mi se sere rade bi samo gace navukao nego rit ovime obrisao

  • Hav jes No 14.02.2024.

    Meni mala daje kikiriki zato sam joj narasto voliki. Eto Lile jel valja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare