To je to što me zanima!

Lijepa Slovenka s hrvatskim youtuberima snimila novi ljetni hit na Sardiniji

Pjevačica Nika Zorjan velika je zvijezda u Sloveniji, a sada je snimila veliki ljetni hit 'Blamaža' s JoomBoosovim YouTube zvijezdama. Iako je pjesma tek izašla, svi već govore da je pravi ljetni hit
Vidi originalni članak

Novi ljetni hit slovenske zvijezde Nike Zorjan i youtubera, Borne Rastovića i Svena Kranželića od danas premijerno možete poslušati na JoomBoos YouTube kanalu. Iako je pjesma tek objavljena, već sad svi komentiraju koliki je hit. 

Pjesmu poslušajte ovdje:

Nika je i na prošloj pjesmi 'Vruće' surađivala s JoomBoosom, a još je tada privukla pažnju svojom rozom kosom i vrckavošću. Priznala nam je kako vrijeme voli provoditi na Instagramu, kako bi uvijek bila u toku

- Puno vremena sam na Instagramu. To mi je posao. Instagram i društvene mreže su vrlo dobri kanali za promociju, tako da se jako trudim svaki dan objaviti neku fotku i u tome baš uživam. Volim objavljivati i storyje jer volim da ljudi znaju što mi se događa u životu. Dnevno sam na Instagramu sigurno oko pet sati - ispričala nam je Nika.

Njezin osebujan stil čini je posebno zanimljivom, a boje mijenja često. Ipak, sad joj je ružičasta najdraža pa će takva ostati neko vrijeme.

- Moj stil je osebujan, ali osim što sama biram kombinacije, imam i modne stiliste koji mi dosta pomažu. Ružičasta kosa mi je trenutno zaštitni znak, jer mislim da super oslikava moj pozitivan karakter i energičnost. 

A nije ni čudno zašto je postala pjevačica jer je pjevala odmalena.

- Ja sam prvo počela pjevati, a tek onda pričati, priznala je Nika.

'Zarazni ritam' i riječi pjesme lako rasplešu svakoga. Poslušajte pjesmu i u to se uvjerite na JoomBoos YouTube kanalu.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 02.08.2019.

    Naravno da je puno vremena na instagramu, kad niš ne radi...

  • 02.08.2019.

    Gle clanka svi govore da je ovo ljetnji hit🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Sta su danas vicevi navalili? Imaju sluha za revat

  • Max29Mir 02.08.2019.

    Odu četiri minut života u nepovrat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare