To je to što me zanima!

'Mačkopas' iz Vinkovaca: Maca Megi si je umislila da je pas!

Preslatki video nam je stigao iz Vinkovaca. U videu je naš mačkopas, maca Megi stara 5 mjeseci koja se ponaša kao šašavi pas, kaže nam vlasnica Andrea koja je poslala video u kojem Megi poteže konop
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

FUNNY! Cat thinks it's a dog!

This funny cat thinks it's a dog! This video came from Andrea who filmed her funny cat named Megi. Funny cat Megi is 5 months old, and she acts like a dog! Andrea told us that her funny cat would rather run after a ball like a dog than relax like a normal cat.

 

Snimka je nastala u trenutku natezanja s konopcem gdje pokušava pokazati svoju snagu i pokazati da je ipak ona pravi mali šef, rekla nam je vlasnica Andrea i oduševila nas s ovim videom. Mica Megi je sve samo ne obična mačka i zato ju je njezina vlasnica Andrea i prozvala "mačkopas".

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno! 

Ako ste  propustili prethodni Oops Croatia video pogledajte ga ovdje: 

Car entrance FAIL I Oops Croatia

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 04.06.2017.

    legendarna haha

  • 04.06.2017.

    Kaj ganja mačke po ulici?

  • tuna111 04.06.2017.

    Ocekivao macku koja laje, a dobio, ah sta je tu je. Samo da kazem i moj macak to moze, kada skupi volje, rijetki trenutci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare