To je to što me zanima!

Malena drift senzacija: Lila (7) je naučila voziti, a onda pričati

Ako ste mislili da Juraj Šebalj 'rastura' u driftu, upravo je dobio opaku konkurenciju. Malena Amerikanka Lila Kalis (7) svojim vožnjama i driftovima oduševljava javnost
Vidi originalni članak

Nije mi jasno kako s takvom lakoćom uči nove pokrete. Što god joj kažem ili pokažem, ona to odmah uspije, rekao je otac malene Lile Kalis (7). Amerikanka je postala senzacija kada je njezin otac na Instagramu počeo objavljivati videa drifta i vožnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sa samo 11 mjeseci, prije nego što je naučila uopće pričati, Lila je sjela za volan. Ušla je u sivi električni džip i krenula s vožnjom. Tako su izgledali njezini počeci, a sada Lila 'rastura' i na većoj sceni. Počela je voziti utrke, a jurilicu joj je napravio njezin otac.

Njezine vještine prepoznala je i jedna automobilska tvrtka. Angažirali su je za snimanje reklame koja je izašla 2016. Svakodnevno 'brusi' svoje vještine i pokazuje talent na Instagramu, gdje je prati više od 60.000 ljudi. Osim auta, Lila vozi i motor pa i takve vožnje objavljuje na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 13.01.2020.

    Baš me zanima da li zna voziti bicikl, rolati, klizati, trčati..... ili samo vozi autić.

  • Haen 13.01.2020.

    Hahahaha, moj mali je sa 3 godine vozio krosera od 80 kubika a da 4 skakao 2 m u zrak ... Pa se nisam kur...io na Instagramu .... Koje gluposti

  • maximinimax 13.01.2020.

    Jura nije drifter

Komentiraj...
Vidi sve komentare