To je to što me zanima!

Mali prasci haraju Crikvenicom, jedu iz smeća i rade veliki kaos

Mama svinja i četiri praščića po hranu su došli u centar Crikvenice. Obrstili su kantu za smeće. Srela ih je prolaznica Tena Sakar, koja tvrdi kako su se razbježale tek kad je povikala na njih
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vozila sam se na posao. Oko 5.15 nasred ceste ugledala sam divlju svinju i četiri praseta. Roštali su i kopali po smeću ispred stambenih zgrada i častili se švedskim stolom za doručak.

Šali se Tena Sakar Vukić (30), koja je u ponedjeljak, nedaleko od mora, susrela divlje svinje u Goranskoj ulici usred Crikvenice. Dodaje da životinje uopće nisu reagirale na njezinu nazočnost.

- Očito je da se ne boje ljudi. Kratko sam ih promatrala iz auta, a tek kad sam povikala ‘gic, gic, gic’, udaljili su se preko ceste na livadu i u smjeru u kojem nema kuća - prisjeća se Zagrepčanka Tena.

- Dolaze sve do mora, prekopavaju vrtove, kante za smeće, lome granje i nikog se ne boje. Raširile su se sve do otoka, na maslinike i vinograde... A što ćete, i mi smo se raširili u njihovo pa eto nam sad - odmahujući rukom kaže Crikveničanin.

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia ili na www.oops.hr. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno!

Ako ste propustili prošlotjednu kompilaciju najsmješnijih videa, pogledajte ih ovdje:

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 20.07.2017.

    sada će ih lovci pronaći

  • LANA555 20.07.2017.

    A bože kod nas svačeg ima .

  • Nboy 20.07.2017.

    ne vrijeđajte njeno dostojanstvo,bila je svinja dok se nije oprasila,zato je sad prasica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare