To je to što me zanima!

Mamić pisao Modriću: Sjećaš se ugovora? Visiš mi novce...

Nakon svjedočenja hrvatskog reprezentativca na suđenju braći Mamić i dignute prašine oko spomenutog, upali smo u tajnu grupu Mamić - Modrić. Pala je na kraju i pjesma "Ne može nam nitko ništa"
Vidi originalni članak

Jeste li se ikada zapitali u kakvom su odnosu Modrić i Mamić nakon Lukinog svjedočenja? Upali smo u njihovu "tajnu prepisku" i otkrili dojmove.

Ovaj video sadržaj nije za one koji ne shvaćaju satiru. 

Ako ste propustili tajno dopisivanje Keruma, Opare i Bandića pogledajte ga ovdje:

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mučki_provokator 21.06.2017.

    Luka Modric je napravio vise za Hrvatsku od velike vecine hrvatina i pritom zaradio puno novaca i sretan sam zbog njega. Izbjeglica ostao bez oca kao dijete, Mamic mu je pruzio mogucnost da postane ovo sto je. Sad ga svi vi moralne vertikale blatite. Nije platio porez, prijetite mu zatvorom! Ma pogledajte oko sebe jadni licemjeri , pogledajte ovu bandu lopovsku nemoralnu koji su vam opljackali hrvatsku, pogledajte ih dobro i dajte im glas na slijedecim izborima da strpaju iza resetaka ovakve ko sto je Luka! Vi ste kvazinovinari.

  • TamnaZvijezda 21.06.2017.

    Haha!Modrić je diskreditiran, on više ne bi trebao biti "kapetan" reprezentacije. Ako ima imalo časti neće moći pogledati u oči suigračima, u reprezentaciji, a u Realu, ma tamo su svi jednaki, utajili milijarde sve skupa.

  • 50 nijanski šljive 21.06.2017.

    "Ovaj video sadržaj nije za one koji ne shvaćaju satiru." - dakle, nije za administratore portala 24 sata, da budemo jasni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare