To je to što me zanima!

Mikulić pitao Plenkija: Hoćemo poduzetnicima uvesti disarinu?

U ovom dopisivanju glavni akteri su premijer Andrej Plenković i Andrija Mikulić, a u grupni chat uključili su se i Zdravko Marić, Damir Krstičević te Ivan Malenica
Vidi originalni članak

Andrija Mikulić, glavni državni inspektor i Andrej Plenković 'uhvaćeni' su u opuštenom razgovoru o poduzetnicima, a njihov sljedeći korak je uvesti takozvanu pristojbu za razvoj hrvatskog svemirskog programa, jer, ipak, poduzetnicima nisu dovoljni nameti koje trenutačno plaćaju. Razmišljaju i o uvođenju disarine, takozvane trošarine na udisanje zraka. No s oprezom, ta mjera ipak ne bi tako lako prošla ispod radara. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U konstruktivnu raspravu ubacio se ministar financija Zdravko Marić, ministar obrane Damir Krstičević, ali i ministar uprave Ivan Malenica. Satirična WhatsApp grupa sada je aktivnija nego ikada jer je i problema više nego ikada, a distanca se mora držati.

Format Satirikon na šaljiv način ismijava društvene i političke probleme, a sve interakcije su izmišljene i nemaju (odnosno možda samo podsjećaju) veze sa stvarnošću. 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 23.04.2020.

    Pa, njemu bi i trebalo naplatiti disarinu. Diše i troši zrak bez veze i nekog korisnog učinka

  • Tortuosso 23.04.2020.

    Koji ponos nakon rata biti hrvat,vijori hrvatska zastava,srce puno. i koji sram danas biti hrvat,pokraden ponižen izvaran,pokraden. Svi lopovi na pozicijama + rodbina

  • nottonightjosephine 23.04.2020.

    1. Zemlja, imaju porez; 2. Zrak, nije jos nicim oporezovan? Predlazem ECO trosarinu za sva fizicka i pravna lica; 3. Voda; imaju vec SIJASET nameta; 4. Vatra, za Vatrarinu predlazem namete kao pod 2.

Komentiraj...
Vidi sve komentare