To je to što me zanima!

Milu, Igora i Filipa genijalni su YouTuberi ostavili bez teksta

Najveći online talent show u regiji, Videostar, danas se prvi puta emitirao uživo. Kroz emisiju su nas vodili najpoznatiji hrvatski YouTuberi Petra i Davor, a imali ste prilike vidjeti deset genijalnih videa mladih YouTubera
Vidi originalni članak

Potraga za velikom YouTube zvijezdom i dalje je u tijeku. Žiri online talent showa “VideoStar” izabrao je Top 10 kandidata između 2000 pristiglih prijava. Nakon odabranih finalista, u ovoj su se emisiji morali su odlučiti samo za jednog.

Žiri je jedan po jedan video gledao i komentirao, a samo jednom su morali dodijeliti tzv. "Golden lajk"  koji mu je omogućio imunitet da prođe u samo finale ovog show-a.

POGLEDAJTE CIJELU EMISIJU UŽIVO OVDJE:

Glumica Mila Elegović (46), koreograf i plesač Igor Barberić (43) te glazbenik i producent Filip Dizdar (27) imali su težak posao prilikom izbora najboljih youtubera. No, ipak su se u ovom krugu odlučili za najboljeg.

Saznajte tko je dobio Golden lajk u ponedjeljak, 14.11. točno u 20:00 sati.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vedii888 14.11.2016.

    ko ovo uopće prati ?

  • Pičqa_materina 13.11.2016.

    Ma vise mi vas je pun qurac sa njima jevem vam maver lazovsku! Imam Youtube kanal preplacen sam na preko 70 kanala, pa za ove ni rodena majka ne zna, kako vas sram nije vise reklamirat propali kanal, jadna vam skola koju ste platili, nit kuceta nit maceta

  • Der Kommissar 12.11.2016.

    Šabanluk

Komentiraj...
Vidi sve komentare