To je to što me zanima!

Mimiermakeup, Uki Q i Sergej: Priče i potpisi top zvijezda u novom JoomBoos magazinu!

Uz proljetni broj JoomBoos Videostar magazina dolaze odlični darovi, među kojima su i TikTok kartice s potpisima najvećih TikTok zvijezda u regiji; Uki Q, Sergeja Pajića, Mimiermakeup i Barbi Afrike
Vidi originalni članak

Uki Q i Sergej Pajić najhot su TikTok par na Balkanu. Prati ih više od dva milijuna ljudi. TikTok makeup kraljicu, Mimiermakeup, na TikToku pravi više od četiri milijuna ljudi. Oni su članovi žirija JoomBoos Videostar showa, a sada i zvijezde s naslovnica proljetnog izdanja JoomBoos Videostar magazina, koji je u prodaji na svim kioscima u Hrvatskoj.

Sve tajne njihove veze: Tko je ljubomorniji, a tko je veća maza?

Uki i Sergej u ekskluzivnom intervjuu za JoomBoos otkrivaju tko je ljubomorniji u vezi i kako usklađuju posao i romantiku te tko je od njih dvoje veća maza. 

Put do mega uspjeha i neotkriveni detalji odrastanja Mimiermakeup

Makeup kraljica Mimi je otkrila dosad nepoznate detalje svog odrastanja i otkrila 'male tajne' svog mega uspjeha na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu.

Super pokloni u svakom broju!

Uz hot naslovnice, u magazinu svatko dobiva i genijalne darove. I dok će neki uz svoj broj pronaći album Filipa i Zage, a drugi JoomBoos bilježnice, sve u magazinu čekaju TikTok kartice s potpisima Uki Q, Sergeja, Mimiermakeup i Barbi Afrike, 22 cool postera te quiz book s viralnim JoomBoos kvizovima znanja.

Razgovor s Albinom, horoskop, recepti...

Osim cover priča sa slavnim tiktokerima, u magazinu vas čeka još mnoštvo zanimljivih tema. Intervju s TikTok zvijezdom i članicom žirija JoomBoos Videostar showa, Barbi Afrikom, razgovor s influencerima xniks2x, Svenkyjem i Albinom koja nas predstavlja na Eurosongu, tajne iza kamere JoomBoos Videostara, JoomBoos zabavnik s križaljkama i igrama, horoskop, recepti, najnoviji modni trendovi, serije i filmovi, najzabavnije video igre, putopis iz Meksika, priče dvije djevojke s Banovine o životu nakon potresa...

Sve to i još mnogo više čeka vas u nikad šarenijem i bogatijem izdanju JoomBoos Videostar magazina! U prodaji je na svim kioscima Tiska po cijeni od 30 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ustani bane 07.04.2021.

    Daj poradite malo na marketingu mislim ako ovo vec netko kupuje nadite bolji način promocije jer 99.99999% ljudi na 24 sata ni ne zna tko su dotične osobe, a 100% boli ona stvar.

  • 07.04.2021.

    Draga djeco, bjezite od ovih

  • hejter420 07.04.2021.

    hahahaha opet taj joomboos, cim cujes to sve ti je jasno 🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare