To je to što me zanima!

'Mnoge žene kraj šipke osjećaju sram, misle da čine nešto loše'

Poznati studio Ana's Sensual Fitness otvoren je već 14 godina, a otvorila ga je poznata trenerica Ana Kuhanec Brašnović. Primjećuje da mnoge žene osjećaju sram dok plešu po šipci, no tvrdi kako senzualnost nije i ne bi trebala biti tabu
Vidi originalni članak

Voditeljica Ivana Šundov provela je sat vremena treninga s najpoznatijom trenericom plesa oko šipke i magistricom kineziologije Anom Kuhanec Brašnović.

Poznati studio Ana's Sensual Fitness otvoren je već 14 godina. Senzualni ples oko šipke kao metoda vježbanja u Hrvatskoj postoji više od deset godina, a na treninge joj dolaze žene svih generacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Činim ih sretnima već 14 godina. Učim ih da budu sretne. Dajem im alate da osjećaju svoje tijelo, rekla je Ana. Iako tvrdimo da živimo u modernim vremenima, neke stvari su ostale na razini nekih davnih godina pa tako su i Sensual Fitness pratile brojne stigme, no vježbačice su sve to ostavile iza sebe.

- Mnoge žene pored šipke osjećaju sram, misle da čine nešto loše. One plešu same za sebe, za osjećaj neopisive sreće. Za osjećaj ljepote, sreće i senzualnosti, tvrdi Ana.

U novom serijalu 24sata svakog tjedna pratite našu voditeljicu Ivanu Šundov koja će vas voditi kroz razne sportove s poznatim trenerima.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Đibril 11.05.2018.

    Totalna umjetnost,rapsodija tjelesa...

  • Đibril 10.05.2018.

    Nekada se sve radilo u mraku.....

  • Mthesecond 10.05.2018.

    Čista umjetnost...Pogledao malo taj video i taj zaključak je došao sam po sebi :)) Barem u slučaju gospodične Kuhanec,lajkam njeno vrćenje,a moram pohvaliti i njenu figuru,to mi je također zapelo za oko :)) Navratio bih samo da pružim podršku,da vidim kako to izgleda izbliza...Haha...A savjet za žene...Svakako se oprobajte ako ima kakav klub,štanga u blizini...Haha...Možda je neka stvorena baš za to :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare