To je to što me zanima!

Mrle reagira na novi spot: 'U trap cajki je zgodno varat...'

Let 3 je u suradnji s Krankšvesterom napravio obradu pjesme 'Ženu varam'. Mrle je objasnio kako se pripremao za snimanje spota i zašto su se odlučili za snimanje 'trap cajka' verzije 'Ženu varam'.
Vidi originalni članak

Ja sam dosta dugo trenirao, još uvijek treniram. Odlučio sam da se želim nabildati da bih mogao zavoditi razne komade, objasnio je Damir Martinović Mrle kako se pripremao za snimanje spota u suradnji Leta 3 i Krankšvestera za pjesmu 'Ženu varam'.  

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sada su se vremena malo promijenila i došle su trap cajke i onda je u toj trap cajki je zgodno ženu varat' i kako ženu varamo onda moramo biti jako nabildani i razvijeni - kazao je Mrle.

Bildanje se, kaže, uklapa u njegov novi 'lik'.

Od rocka do trapa

Mrle je otkrio kako je tekst zapravo uzeo iz djedove pjesmarice pa ga uglazbio u Letu 3. Djed mu je, kaže, bio 'osebujan lik' i travar koji je mnoge izlječio i volio tulume. On bi, kaže, volio biti poput njega stoga trenira što se također uklapa u njegov 'lik' koji vara žene.

- To je možda bila rock cajka, a sada je trap cajka. Samo idemo iz trenda u trend, iz naprednog u još napredniji i mislim da je lijepo da ta pjesma osvaja novu publiku i ima potpuno nove dimenzije - objasnio je.

Što je još Mrle rekao o novoj verziji pjesme 'Varam ženu' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE REAKCIJU NA 'ŽENU VARAM':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 43

  • scythe 31.05.2020.

    Vrhunac kulture u gradu koji teče.

  • rothmans 05.01.2020.

    koji dosadan i iritantan lik....

  • 05.01.2020.

    Jednostavno, radno vrijeme na mreži od kuće. U posljednja 4 tjedna laganim radom na mreži primio sam 25836 USD. Ja sam redoviti student i radim djelomično kod kuće, a zarađujem više zarade. Radim lako svakodnevno 3 do 4 sata dan u slobodno vrijeme. svi mogu raditi ovaj posao i ostvaruju više zarade putem interneta u skraćenom radnom vremenu samo 0tvorite ovu vezu i slijedite upute ... ..... →→→→→→ w­­w­­w.C­­a­­s­­h­­F­­l­­o­­w­­7­­7.C­­o­­m

Komentiraj...
Vidi sve komentare