To je to što me zanima!

Muha 'gostovala' u studiju i napala ministra Gorana Marića

Muhu je očito privukla tema o neplatišama koji koriste državne stanove pa se približila kako bi pozorno čula riječi ministra državne imovine. U jednom trenu mu je sletjela na obraz...
Vidi originalni članak

Sa smiješkom na licu ministar Goran Marić tjerao je nezvanog gosta za vrijeme intervjua u srijedu navečer u emisiji RTL Danas. Dok je odgovarao na pitanje o bivšem guverneru HNB-a Željku Rohatinskom, koji godinama ne plaća mjesečni najam od 200 kuna za korištenje državnog stana, ministru se prikrala muha. Kružila je oko njega neko vrijeme ali tema ju je očito jako zanimala jer je u jednom trenutku sletjela na ministrov obraz. Nakon što je Marić, unatoč muhinom ometanju, staloženo objasnio kako je osobno potpisao opomene za 428 dužnika, čije ponašanje smatra primjerom moralne društvene iščašenosti, muha je zaključila da je čula što je htjela i ostavila gosta na miru.

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • tuti fruti 11 02.08.2018.

    Muha htjela šapnut mariću gdje su zlatne poluge ?

  • preziosa 02.08.2018.

    Rekapitulirajmo : Goran Marić smatra lošim i ne normalnim korištenje državnih stanova od " povlaštenih " osoba - to upravo pokušava promjeniti i vi ga svi pljujete ? Hmmm... pitam se tko ovdje smrdi ?

  • realista 7 02.08.2018.

    kaj muhe vole najvise

Komentiraj...
Vidi sve komentare