To je to što me zanima!

'Na biciklističkoj stazi': Vozač je srušio biciklistu pa ga napao

Nevjerojatan prizor snimljen je na australskoj prometnici. Vozač terenca srušio je biciklistu koji je vozio po biciklističkoj stazi, a onda izašao iz vozila i počeo vikati na njega
Vidi originalni članak

Biciklist je nakon pada bio vidljivo potresen, a dodatno ga je šokiralo vikanje vozača koji je izašao iz terenca kojim ga je srušio u Melbourneu.

No, to nije bilo sve. U jednom trenutku vozač je zgrabio bicikl i bacio ga u grmlje. Tek nakon što je ispucao sav svoj bijes, sjeo je nazad u vozilo i odvezao se dalje.

TEŠKA NESREĆA Autom naletjela na biciklista, ima ozljede opasne po život

Ovu snimku nadzorne kamere na društvenim mrežama je objavilo Australsko biciklističko udruženje iz kojega kažu da su vozača prijavili za bezobzirnu vožnju kojom je nanio ozljede biciklistu te mora platiti kaznu u iznosu od tisuću dolara.

- Ništa ne može opravdati ovo divljačko ponašanje vozača. Ništa ne opravdava njegov napad i brutalnost. U ovakvim okolnostima ljudi mogu poginuti - rekao je Edward Hore, predsjednik Australskog biciklističkog udruženja.

POLICIJA APELIRA: Roditelji, ne puštajte djecu bicikliste u promet bez pratnje!

Ova snimka je objavljena nakon niza incidenata u prometu na štetu biciklista.

Upravo je biciklistima početkom godine sugerirano da stave kamere na bicikle kojima bi snimili incidente u prometu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • TruemanCapote 29.10.2018.

    Da, napad je krajnje opasan i nema opravdanja. Nije smio to učiniti, no nekako sam iz snimke zaključio da je tu bilo nečeg prije, nešto što je vozač pokazivao kao da je prethodilo ovome događaju. A i sam biciklist nije nešto previše protestirao, tako da mi se čini da je i on pridonio ovakvom ekcscesu. Ne opravdavam ali pokušavam odgonetnuti što je bio inicijalni problem. Inače, iako sam i biciklist a i vozač auta, odgovorno tvrdim da je 80% biciklista krajnje neodgovorno, bezobzirno se voze svukuda, nemaju svjetla, pogotovo prednja , ne pokazuju namjeru promjene smjera (rukom) i sve u svemu bitno kvare idilu u prometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare