To je to što me zanima!

Najromantičnija prosidba ikad: Prsten sakrio u kulu od pijeska

Calvin je svoju buduću ženu zaprosio na plaži. Osim što je sama plaža bila jako romantična, zaručnički prsten bio je na vrhu kule od pijeska koju je sam izgradio. Za proslavu zaruka htio je repliku kule, ali onu jestivu...
Vidi originalni članak

Amazing Wedding Cakes naziv je televizijskog serijala u kojem su se slastičarnice natjecale u izradi savršenih torti za vjenčanja i druge prilike. Jedan od klijenata ispričao je vlasnici slastičarnice kako je zaprosio svoju buduću supruge te kako za proslavu njihovih zaruka želi repliku kule od pijeska. Vlasnica je pristala na izazov, što je dovelo do negodovanja njenih zaposlenika.

POGLEDAJTE VIDEO: Glavni dekorater torti nezadovoljan je odlukom svoje šefice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čudesne i maštovite torte, koliko god teške bile, kreativan su izazov, kojemu Mark, dekorater, ipak ne može reći ne. Njegovo je umijeće izrade i dekoriranja torti pohvalno. Kad se jednom "uhvatio u koštac" s tortom, krajnji je proizvod bio pun pogodak.

POGLEDAJTE VIDEO: Slastičari su zadovoljni tortom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slastičari su bili zadovoljni onim što su sami napravili, a jedna je osoba bila još puno sretnija i iznenađena tortom. Radi se naravno o budućoj mladenki Cecilie, koja je oduševljena cijelom romantičnom gestom svog budućeg supruga. Osim što jako lijepo izgleda, torta je bila i vrlo ukusna.

Više ovakvih videa potražite na: intheboxtv.info

Idi na 24sata

Komentari 19

  • In Diana Jones 02.05.2016.

    eh da sam kulu zidaoo od staklaaaa

  • Uglly-Unruly 01.05.2016.

    romantično u svakom slučaju ,ali svaka prosidba koja je iskrena iz srca i duše mislim da je odlična .gledajuči današnje brakove mislim da ima svega no najmanje ljubavi,poštivanja a o iskrenosti da ne govorimo.

  • Žigo 01.05.2016.

    dobro ga je uspija naći.boga ti draga meni je uvik bilo čudno to kad noj zakopa glavu u pijesak i uvik se siti di ju je zakopa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare