To je to što me zanima!

Napeto! Sedam najboljih bori se da postane video zvijezda

Za finale VideoStara morali su preživjeti vodeni izazov, ali tu nije kraj. JoomBoos ekipa za njih je smislila novi teški izazov. Ako žele u top 3 moraju ga prihvatiti i dobro odraditi... E pa sretno im bilo!
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Finalisti VideoStara nadali su se da će se moći cijelo vrijeme provlačiti na temelju svog super videa koji im je osigurao sudjelovanje u natjecanju. No nijedno pravo natjecanje ne može proći bez eliminirajućih izazova, u kojima se natjecatelji moraju posebno iskazati.

Kako je VideoStar najoriginalniji talent show u regiji, tako su najoriginalniji i izazovi za natjecatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

U showu je ostalo petero natjecatelja, s tim da je samo jedna djevojka izborila finale. Pogledajte kako su na zanimljiva pitanja pod strahom od ledene bombe odgovarali Matija, Jan, Filip, Gloria te dvojac Sven i Niko. Prisjetite se izazova iz prošle epizode VideoStara.

NE PROPUSTITE!

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

YouTuberi vas pozivaju da glasate za njih i pomognete im osvojiti put u Amsterdam, mobitel Alcatel i jednogodišnji ugovor s JoomBoosom. 

 
Idi na 24sata

Komentari 11

  • blackeagle 23.11.2016.

    stvarno ovo prelazi u bolest, ovi wannabe youtuberi... kakav jednogodišnji ugovor? O čem vi??? Pa nebi se pojavil na tom njihovom kanalu ak se to tak može nazvat ni da mi daju milijune... radije bi platil crazyrussianhackeru da im pokaže kaj je pravi kanal, ili vitaliju kaj su prankovi...

  • Kerplunk 23.11.2016.

    Millennial generacija. Da ne bih uvrijedio politički korektne admine, reći ću samo da je tu generaciju najbolje opisao Clint Eastwood. Živjeli.

  • gordi 22.11.2016.

    Ispod časti bi mi bilo pogledat te videe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare